JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Γιουβέντους Διοικητικό Συμβούλιο: 120 εκατομμύρια αύξηση κεφαλαίου έως 70 εκατομμύρια Exor δάνειο

Σύμφωνα με τις εκθέσεις «Tuttosport» και CDA «Sky Sports» η Γιουβέντους σήμερα θα αποφασίσει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που όπως όλα δείχνουν θα φτάσει τα 120 εκατ. ευρώ,στ ην οποία θα προστεθεί και ένα δάνειο ύψους 70 εκατομμυρίων από την μητρική Exor. Ένα σύνολο λοιπών 190 εκατομμύρια ευρώ που θα χρηματοδοτήσει το τριετές επιχειρηματικό σχέδιο που εκπονήθηκε από τους Agnelli ,Marotta , Mazzia και Briamonte . Θα διαθέτουν επίσης στην αγορά πάνω από το διοικητικό συμβούλιο κάποια χρήματα για την αγορά ενός κορυφαίου παίκτη.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν στις δυο σημερινές συνεδριάσεις, πρώτα του Διοικητικού Συμβουλίου της Exor και μετά, το απόγευμα, της Juventus.

To συνολικό σχέδιο, που επεξεργάστηκαν από κοινού ο Aldo Mazzia, ο νέος διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου που ήρθε από την Exor, και ο Marotta, κρίθηκε αναγκαίο για να καλυφθεί το έλλειμμα στον ισολογισμό που πιθανόν να έφτανε τα 60 εκ. Το βραχυπρόθεσμο δάνειο κρίθηκε αναγκαίο για να μπορέσει να κινηθεί μεταγραφικά ο Marotta καθώς η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αποφασίζεται μεν αλλά δεν γίνεται αυτόματα αφού πρέπει να ξεκινήσει ολόκληρη διαδικασία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υπό την προεδρία John Elkann, Εxor αναμένεται αν ασκήσει πλήρως το δικαίωμά της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως βασικός μέτοχος που κατέχει το 60% ενώ δεν αποκλείεται να καλύψει και το παγωμένο λόγω της επέμβασης στη Λιβύη 7,5% της Lafico, της χρηματοδοτικής εταιρείας του Καντάφι.
Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μετά την calciopoli -τότε είχαμε αύξηση 104,8 εκ.- και στόχος πλέον είναι η αθλητική διαχείριση και τα έσοδα από το νεό στάδιο να οδηγήσουν τη Juve στην αυτοχρηματοδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: