JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Agnelli: "Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.


Agnelli: "Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα πρέπει να λαμβάνει κανείς υπόψη την ιστορία των συλλόγων Έχουμε 29 πρωταθλήματα, 18 η Μίλαν και η Ίντερ δεν ξέρω ...."

Είναι μια τεταμένη και ζοφερή η παραμονή πριν από τη συνέλευση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην έδρα της Serie A. Αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι μια μέρα φωτιά, αποφασιστική κίνηση στην αγορά για το ήμισυ της Serie A. Δύο αντίπαλες φατρίες θα αγωνιστούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο: από τη μία πλευρά τα "μεγάλα" club, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους από το προβάδισμα έναντι άλλων εταιρειών, καθώς και άλλοι σύλλογοι "μικρομεσαίοι", αλλά ισχυρίζονται ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις πιο καταξιωμένες εταιρίες του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με το νόμο Melandri, από 2010-2011 το συνολικό ποσό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων (σαφείς και κρυπτογραφημένα) πωλείται και το προϊόν με τη μορφή συλλογικής τριμερούς επικρατούν εκεί (το οποίο διαιρείται σε είκοσι ίσες μερίδες), υπάρχει το μερίδιο για τις εταιρείες που βασίζονται σε αθλητικά αποτελέσματα, επίσης συνδέεται με το πολυσυζητημένο θέμα, δηλαδή ο αριθμός των οπαδών που έχει η κάθε ομάδα, για ένα μερίδιο των 200 εκατ. ευρώ.

Ο Andrea Angell , από το BBC , επιβεβαίωσε το casus belli στην εσωτερική σύγκρουση που υπάρχει στη Λίγκα «κατά την κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σύμφωνα με τον αριθμό των οπαδών που έχει η κάθε ομάδα ». Παλέρμο και Ουντινέζε, για το 2012, ζητώντας περισσότερη αξιοκρατία και την ισότητα των δικαιωμάτων. Της Γιουβέντους ο πρόεδρος υποστηρίζει την πρόταση αυτή, αλλά στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η ιστορία του συλλόγου πρέπει να θεωρηθεί ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση : « .. Στην συνέλευση του Συνδέσμου μίλησα για τους οπαδούς. Αν θέλουμε να πριμοδοτείται η αξία, συμφωνώ, όμως, αν θέλουμε αναδιανομή των πόρων με βάση την αξιοκρατία , τότε πρέπει κανείς να εξετάσει επίσης την ιστορία του συλλόγου μας, έχουμε κερδίσει 29 πρωταθλήματα, 18 η Μίλαν και η Ίντερ δεν ξέρω .... (Πέταξε την μπηχτή του για το χάρτινο πρωτάθλημα της Ίντερ) - Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτές τις τρεις ομάδες που συνδυάζουν το 70 % των οπαδών πρέπει να τις δούμε διαφορετικά. Εμείς προβλεπόμενου προϋπολογισμού, δεν μπορείτε να αλλάξετε τα χαρτιά στο τραπέζι . "

Για τον πρόεδρο Agnelli, η δίκαιη κατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα ήταν επιζήμιο για τις μεγάλες ιταλικές ομάδες και το ιταλικό ποδόσφαιρο, δεν επιτρέπει τις μεγάλες εταιρείες να ανταγωνιστούν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους με οικονομικούς όρους: « Πρέπει να αποφασίσουμε πού να πάμε, ποιος είναι ο στόχος του ιταλικού ποδοσφαίρου; Να κυνηγούν την διάκριση στην Ευρώπη ή να παραμείνουν περισσότερο στις εγχώριες διοργανώσεις; Αν θέλετε διακρίσεις, πρέπει να επιτρέψετε στις ομάδες που συνήθως κάνουν στα κύπελλα Ευρώπης την διαφορά και έχουν τα μέσα για να κερδίσουν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εκπέμπει το ενδιαφέρον της σε άλλες αγορές. Αφού έχετε επιλέξει το δρόμο της διακρίσεις, δημιουργήστε ένα πρωτάθλημα με προοπτικές ανταγωνιστικό και να είναι περισσότερο διοικητικό. Ποια είναι, για παράδειγμα, η πολιτική μας στις αγορές του εξωτερικού; Θέλουμε την κινεζική αγορά και, στη συνέχεια, δεν πηγαίνουμε να παίξουμε εκεί ή πηγαίνουμε το ιταλικό Σούπερ Καπ, καθώς αυτό το έτος, με τη βία θα το φέρουμε πίσω στην Ιταλία. Καταλαβαίνω ότι σε μια δεδομένη στιγμή της σεζόν είναι και υλικοτεχνικά δύσκολο να σχεδιάσουν ένα ταξίδι στο Πεκίνο, αλλά ... ».

3 σχόλια:

Xristos είπε...

pes ta re proedre

Pericles είπε...

Έχουμε 29 πρωταθλήματα, 18 η Milan και η Inter δεν ξέρω… Όλα τα λεφτά!!!!!

Manos είπε...

exei ARXIDIA o proedros
menei na ta deiksei k sto metagrafiko pazari o marotta