JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Γιουβέντους για Pedro "Pedrito" Rodriguez

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούμε τις τελευταίες ώρες που ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους , υπάρχει ένα πολύ εντυπωσιακό: σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τη Μεγάλη Κυρία θα ενδιέφερε η περίπτωση του Pedro Rodriguez, πιο γνωστό ως Pedrito (24), ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Μπαρτσελόνα και την εθνική Ισπανίας, ο οποίος θα ταίριαζε πολύ καλά στο 4-2-4 το νέο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει στη Γιουβέντους ο Antonio Conte. Ο Pedrito θα μπορούσε να θυσιαστεί αν η Barca έπαιρνε σίγουρα έναν από τους Joseph Smith και Alexis Sanchez . Βέβαια, η συμφωνία θα ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη λόγω της τιμή του ισπανού άσσου, ο οποίος θα πρέπει επίσης να έρθει σε μια ομάδα που δεν θα παίξει τη νέα σεζόν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα.

4 σχόλια:

Juve-ntinos.!!! είπε...

Πολλές μπαρούφες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας διαβάζω στα ξένα site, αλλά νομίζω πρέπει να σας ενημερώνω για ότι γράφετε στην Ιταλία και την υπόλοιπη Ευρώπη, αν και πολλοί λίγοι από όσους θα διαβάσουμε ότι θα έρθουν στην ομάδα μας πραγματικά θα έρθουν. Κρατάτε μικρό καλάθι.

mike_bianconero είπε...

Juventine και που εισαι ακομα αδελφε....εχουν δουν τα ματακια μας ακομα......Επισης ποιος Πεδρο ρε αυτος χωρις του Τσαβι,Ινιεστα και Μεσσι απο πισω δεν θα κανει τιποτα απολυτως τεραστιο ρισκο να παρεις παικτη που εχει παιξει στην καριερα του μονο στη Μπαρτσα ισχυει και για Μπογια και για Μπουσκετς αυτο....

Xristos είπε...

TI PEDRO KAI MALAKIES TORA? PARAMITHIA TIS XALIMAS EINAI AFTA. KAI STO KATO KATO MALAKAS EINAI NA FYGEI APO TIN BARCA?

Παναγιώτης είπε...

Juventine καλά κάνεις και μας ενημερώνεις για ότι γράφεται/λέγεται από την Ιταλία, και όχι μόνο. Σε ευχαριστούμε όλοι για αυτό. Απλά όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτές οι φήμες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ! Ούτε ο Πέδρο είναι βλάκας να φύγει από την Μπαρτσελόνα για την Γιουβέντους ούτε η ίδια η ομάδα του ηλίθια να τον αφήσει να φύγει. Όπως και να έχει συμφωνώ με τον Mike για την αξία του. Δε με ενθουσιάζει εμένα προσωπικά. Έχει από πίσω του παίκτες που του δίνουν έτοιμη τροφή.