JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Antonello Cuccureddu.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Την ημέρα της επετείου της 17ης κατάκτησης του πρωταθλήματος (βλ. ειδήσεις), ο πρωταγωνιστής είναι ένας χαρακτήρας της ημέρας ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την εν λόγω εταιρεία, αλλά και για την επιτυχία του Viareggio για το τρόπαιο που ήρθε λίγους μήνες πριν. Όχι ως παίκτη, αλλά από τον πάγκο για να οδηγήσει πολλούς νέους ανθρώπους - όχι μόνο Alessandro Del Piero - ο οποίος στη συνέχεια έκανε γι 'αυτούς:.

Σήμερα είναι η σειρά του Antonello Cuccureddu. Τελευταία σελίδα γράφτηκε από το υπέροχο της Σαρδηνίας στην ιστορία της Γιουβέντους. Μια ιστορία που ένας παίκτης παίρνει την ομορφιά του στις 12 σεζόν που είναι στην ομάδα, από το 1969 έως το 1981. Και ο Cuccureddu είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του κύκλου αυτού των τίτλων της Γιουβέντους. Το πρωτάθλημα του 1972-1973, το κέρδισε η ομάδα με προπονητή τον Vycpalek χάρη στο γκολ του, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Μια βολίδα έξω από την περιοχή έφτανε για να προσπεράσει την AC Milan για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον αριθμό 15.

Ο Cuccureddu απλά είναι ένας παίκτης τεχνίτης και με μια δύναμη, ασυνήθιστο για έναν αμυντικό, που μπορεί να προσαρμοστεί καλά και στη μεσαία γραμμή. Το πρώτο ντεμπούτο στην Serie A, το έκανε στις 16 Νοεμβρίου 1969 στη Σαρδηνία, Κάλιαρι στο 1 προς 1 κατά την πορεία προς την πρώτη και μοναδική του Scudetto. Ειδικεύεται επίσης στα ευρωπαϊκά δίκτυα, που σημειώνει τρεις στο βόλτα στο Κύπελλο UEFA του 1977, το ιστορικό πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο για την Γιουβέντους στην ιστορία.

Ο στόχος είναι όμως είναι η εθνική ομάδα. Αλλά με την εθνική ομάδα κατάφερε να βγάλει την ικανοποίηση του με τη συμμετοχή του στην αποστολή της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1978 στην Αργεντινή. Ένας από τους εννέα παίκτες της Γιουβέντους καλείται από Bearzot. Με αυτόν στο μυαλό του άλλου Legends Zoff , Cabrini, Τζεντίλε, Benetti, Scirea , Causio ., Tardelli και Bettega.

Δεν υπάρχουν σχόλια: