JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

"Neymar η Ρεάλ Μαδρίτης." Γιουβέντους πράσινο φως για Aguero;


Την πρώτη μεγάλη επιτυχία της αγοράς το καλοκαίρι έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης ο βραζιλιάνος επιθετικός Neymar βρίσκεται στα πρόθυρα της υπογραφής με το σύλλογο. O βραζιλιάνος επιθετικός θα υπογράψει 5-ετή συμβόλαιο € 2 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.


Ο ισπανικός τύπος αναφέρει ότι περίπου 40 εκατομμύρια θα διατεθούν για τη Σάντος. Τώρα πλέον στην πραγματικότητα ανοίγει ο δρόμος στην Γιουβέντους για τον Aguero , ουσιαστικά αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο η Ρεάλ για την Γιουβέντους, οι οποίοι περιμένουν τους πράκτορες του Aguero σήμερα στο Τορίνο για να μιλήσουν για το θέμα. Η άφιξη του Neymar στη Μαδρίτη ενθαρρύνει, επίσης, την αποχώρηση των Benzema, Higuain και Kaka που ίσως να ψάχνουν από τώρα καινούργιο προορισμό.

Ένας άλλος επιθετικός που είναι στη μέση των διαπραγματεύσεων είναι ο Giuseppe Rossi , που φέρετε να είναι κοντά στη Βαρκελώνη. Η Barca είναι ο πρώτος προορισμός, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του μπλε βομβιστή. «Η πρώτη επιλογή του Rossi; Θέλει να Φορέσει τη φανέλα της Βarcelona, νομίζω ότι το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών κατά τα τελευταία χρόνια, επειδή αντιπροσωπεύει το μοντέλο του πιο επιτυχημένου και θεαματικού ποδοσφαίρου, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι ο μόνος δυνατός προορισμός », εξήγησε ο Federico Pastorello.

Ο πράκτορας επίσης μίλησε για τη συμφωνία Lichsteiner μεταξύ Λάτσιο και της Γιουβέντους.«Η μπάλα είναι στα χέρια Lotito, ο τύπος έχει την επιθυμία να αντιμετωπίσει μια νέα πραγματικότητα και οι παίκτες της Γιουβέντους έχουν δείξει ότι θέλουν."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

ΡΗΓΑΣ

Κωνσταντινος είπε...

45εκ ειναι παρα πολλα για το συγκεκριμενο παικτη, να ειχαμε μια ετοιμη ομαδα και να μας ελειπαν 1-2 παικτες ωστε να κλεισουμε τις τρυπες τοτε κι εγω θα ελεγα παρτε τον αλλα στη δικη μας κατασταση που θελουμε τουλαχιστον 4 τοπ παικτες τα 45 εκ ειναι αρκετα...
Ας κλεισουν τον ματρι με 15 και ας τα ξοδεψουν συνετα και σωστα (οχι σε παικτες σαν τον λιχτσταινερ).
Οσο για τον Νειμαρ τα λεγαμε,δεν προκειται να τον παρουμε εμεις(οπως πιστευω πως θα γινει κ με αγκουερο,τεβες και ολα τα αλλα μεγαλα ονοματα που ακουγονται)

Παναγιώτης είπε...

Αν είναι να μην κρατήσουμε Μάτρι χίλιες φορές να τα σκάσουμε για τον Κουν που είναι και παικτούρα και μπορεί να γίνει ηγέτης. Μακάρι να γίνει η υπέρβαση με αυτόν γιατί θα υπάρξει και αύξηση στα εισιτήρια/διαρκείας αλλά και τις φανέλες. Με ένα καλό promotion μπορούμε να αποσβέσουμε την μεταγραφή του χαλαρά, μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

καντε μας επιτελους χαρουμενους με μια μεγαλη μεταγραφη,ο κουν θα αφησει ιστορια αν τελικα ερθει.

Xristos είπε...

parte ton min mas prizetai ton poutso sinexeia