JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Roberto Baggio.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα θα διπλασιάσουμε. Μετά το νούμερο "5" του Sergio Brio, στο νούμερο «10» του Roberto Baggio. Είναι η σειρά του "Μικρού Βούδα", ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η Μαγεία του και τους στόχους του (και πέτυχε 115 γκολ σε 200 παιχνίδια) έχουν συχνά το σύμβολο assorgere άνθρωπος έλαμψε με την Γιουβέντους μεταξύ 1990 και 1995. Έτη κατά τα οποία η Γιουβέντους γυρνούσε ξανά στην κορυφή κατακτώντας ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα Κύπελλο UEFA.

Ειδικά για την κατάκτηση του τελευταίου, ο μικρός βούδας παίζει καθοριστικό ρόλο. Η σεζόν 1992-1993, μόλις τελειώσει με την ευρωπαϊκή επιτυχία θα βρει το Roberto Baggio με δυο σημαντικά βραβεία στο χέρι. Τόσο μεγάλο σημαντικό ρόλο έπαιξε η απόδοση του που κέρδισε δύο πολύ σημαντικά ατομικά βραβεία: τη Χρυσή Μπάλα και το FIFA World Player. Βραβεία που τον κάνουν να περάσει σε ένα κλειστό club παικτών της Γιουβέντους που τα έχουν κερδίσει στην οποία ανήκουν "φαινόμενα" όπως οι Ομάρ Σίβορι, Πάολο Ρόσσι, Μισέλ Πλατινί (νικητής τριών διαδοχικών βραβείων χρυσής μπάλας), Ζινεντίν Ζιντάν, Πάβελ Νέντβεντ και Φάμπιο Καναβάρο.

Δίνει μια σημαντική συμβολή στην εθνική ομάδα. Λείπει για λίγο - ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1994 – με το μακρινό χαμένο πέναλτυ, αλλά δίνει συχνά σημάδια ότι οι οπαδοί της Εθνικής παραμένουν πιστοί στο Roberto. Ακόμα δεν μπορεί να μην συνιστά απλώς ένα ρεκόρ: είναι ο μοναδικός Ιταλός που έχει σκοράρει ένα γκολ σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (Ιταλία '90, ΗΠΑ '94 και '98 στη Γαλλία).

3 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

T να πει κανεις για αυτον το παικτη.
Απαικτος,παικτης φανταζι και συναμα ουσιαστικος.
Μακαρι να δουμε καποτε ενα μικρο σωσια του στην ομαδα μας(αν και δεν το βλεπω,αλλωστε ποιος θα μας τον βρει και θα μας τον παρει στην ομαδα ο μαυροτας ο ανιελι η ο ελκαν ?)

magica juve είπε...

ισως ο καλυτερος παιτης που εχει βγαλει η ιταλια

Dima είπε...

ela de... p dn t skane hazrd k parakalane ts allous... o hazard fetos dn einai top name alla tha ginei dld tha kanoume tn idia gafa me ribery