JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Gianluca Pessotto.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα είναι η σειρά του Gianluca Pessotto να παρουσιαστεί από το επίσημο site της Γιουβέντους. Έντεκα σεζόν έπαιξε για τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ο Gianluca Pessotto, ήρθε το 1995, σε μια Γιουβέντους που βάζουν απλά έχουν στα χέρια τους το Σκουντέτο, αλλά είναι ακόμα πεινασμένοι για νίκες. Και έρχονται τόσες πολλές νίκες σε διαδοχικές χρονιές. Κατά τη στιγμή του κλεισίματος καριέρα του στο τέλος του έτους 2005/06, Pessotto έχει κερδίσει με την ομάδα 13 τίτλους, έξι Πρωτάθλημα Ιταλίας, τέσσερα Ιταλικά Super Cups, ένα Champions League (όπου ήταν και εκτελεστής σε ένα πέναλτυ στον τελικό με Άγιαξ), ένα Κύπελλο Intercontinental και ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Για να μην αναφέρουμε τις 366 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Δείχνει τα ταλέντα του στην εθνική ομάδα επίσης. Αγγίξτε τον ευρωπαϊκό τίτλο το 2000, με μια εκτέλεση πέναλτυ στον ημιτελικό ενάντια στην Ολλανδία και πρόκριση στον μεγάλο τελικό, σε αυτόν τον απίθανο τελικό με τη Γαλλία, όπου τελικά με γκολ του συμπαίκτη του στη Γιουβέντους David Trezeguet η Ιταλία έχασε το κύπελλο με ξαφνικό θάνατο (χρυσό γκολ).

Ακόμα και σήμερα, πέντε χρόνια μετά την μεγάλη διακοπή από το ποδόσφαιρο, το όνομα Gianluca Pessotto είναι συνώνυμο με την Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: