JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

"Γιούβε για Rossi; Δεν υπήρξε καμιά επαφή ακόμα"

Ο πράκτορας του πλέι μέικερ είπε: "Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους; Είναι εξαιρετικά απίθανο δεδομένου ότι μέχρι τώρα καμία από τις εταιρείες δεν επικοινώνησε μαζί μου για τον επιθετικός της Βιγιαρεάλ. Barca; Ποτέ δεν πρόσφερε τα 30 εκατ. ευρώ που ήθελε η Βιγιαρεάλ»


"Η Μπαρτσελόνα ποτέ δεν πρόσφερε τα 30 εκατ. ευρώ, έχει προσφέρει λιγότερα και η Βιγιαρεάλ έχει υποβάλει αίτηση για περισσότερα, τότε τελικά δεν υπήρξε οποιοδήποτε είδος συμφωνίας" .. Αυτά είναι τα λόγια του Federico Pastorello, αντιπρόσωπου του Giuseppe Rossi. "Τελικά προχώρησε στην αγορά του Sanchez, στον οποίο κατέβαλε περίπου 40 εκατομμύρια - είπε ο μάνατζερ - .Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι κλειστή, τώρα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί με τον Joseph, ήταν η επιθυμία του να πάει στη Βαρκελώνη, τώρα δεν αποκλείω ότι μπορεί να αποφασίζει να μείνει άλλη μια χρονιά στη Βιγιαρεάλ, θα δούμε. Είναι ένα σενάριο που δεν μπορεί να απορριφθεί » .

Για το ενδιαφέρων της JUVENTUS - Εκτός από τη Μπαρτσελόνα, άλλες ομάδες φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον παίκτη. "Δεν έχω κανενός είδους διαπραγματεύσεων σε εξελίξει -, δήλωσε ο Pastorello - , η Μπαρτσελόνα έχει τελειώσει για τον Joseph ". Αλλά τώρα, με Sanchez στη Βαρκελώνη, νομίζω ότι άλλες ομάδες θα αρχίζουν να κινούνται » .Γιουβέντους:; "Ένα πολύ απομακρυσμένο σενάριο, κατά το χρόνο δεν έγιναν κάποιες επαφές για να αισθάνονται πως είναι κοντά του, θα δούμε" .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

30 μυρια..σαφως λιγοτερα απο τα 45 που ζητανε για αγκουερο..επισης ειναι ιταλος και ισαξιος του κουν!!με αλλα στοιχεια βεβαια..αν και η ομαδα χρειαζεται περισσοτερο εναν ταχυ επιθετικο οπως ο αγκουερο και οχι εναν τεχνιτη πασαδορο οπως ο ροσσι...δεν ξερω ποια απο τις 2 λυσεις ειναι τελικα καλυτερη!!σιγουρα ομως μια απο τις 2 πρεπει να προχωρησει..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ...ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ! Ο ΑΓΚΟΥΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ Π ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ 15Ε ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟΣ... ΕΠΙΣΗΣ Μ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ [ΗΓΕΤΙΚΗ] ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!

Xristos είπε...

xlomo to vlepo gia rossi