JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη με τον πρόεδρο της Γιουβέντους Andrea Agnelli


Στο γραφείο του, Corso Galileo Ferraris στο Τορίνο, ο Αντρέα Ανιέλι έχει χαλαρώσει, χαμογελαστά CEO Aldo Mazza και βγάζει ένα μακρύ αναστεναγμό στο τέλος της ημέρας. Θυμίζει τόσα πολλά από τόσο σημαντικό; "Όχι, στην πρόσφατη ιστορία της Γιουβέντους δεν θυμούνται τόσο όμορφο."Γιουβέντους χθες ξεκίνησε μια αύξηση κεφαλαίου 120 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σχέδιο για τα επόμενα 5 χρόνια, με τη φιλοδοξία να επιστρέψει σύντομα στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.


Ο Πρόεδρος Agnelli αυτό που είναι πίσω από αυτή τη σημαντική προσπάθεια για την Γιουβέντους στον κόσμο;
"Βρισκόμαστε σε ένα πραγματικό σημείο καμπής. Είναι η απάντηση σε όσους πίστευαν ότι η οικογένειά μας θα απεμπλακεί. Ήταν μια κρίσιμη ημέρα, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ζωή της κοινωνίας μας. Έχουμε επαρκή κεφάλαια για να ολοκληρώσω μια δουλειά που ξεκίνησα πριν από δώδεκα μήνες. Έχω μιλήσει για τα πάντα, ως ένα πρώτο και ένα δεύτερο ποσό της ποιότητας.
Εδώ, μπήκαμε στη δεύτερη φάση. "

Τι θα πρέπει να φέρει τη Γιουβέντους στην κορυφή του ποδοσφαίρου που μετράει;
"Ακριβώς. Τώρα έχουμε τα οικονομικά μέσα για να γυρίσουμε πίσω στη νίκη, τώρα έχουμε το δικαίωμα ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα, χάρη στους Mazzia και Marotta. "

Τι θα μεταφέρει στην αγορά;
"Η ποιότητα, όπως είπα. Αναζητούμε ανθρώπους που μπορούν να κερδίσουν, η οποία έχει το δικαίωμα εμπειρία, για να συμπληρώσει το έργο που ξεκίνησε το περασμένο έτος. Μου φαίνεται ότι κάτι έχει γίνει αν και είναι μόνο το άνοιγμα της αγοράς. "

Αναφέρεται στην Πίρλο;
"Για αυτόν. Υποτιμήθηκε η μεταγραφή του από τη λειτουργία των μέσων ενημέρωσης. Η αλήθεια είναι ότι ένας μεγάλος κατέληξε στη Γιουβέντους. Και περισσότερο για να έρθει. "

Aguero;
"Όχι ονόματα, σίγουρα από τα υψηλότερα την ποιότητα των ανθρώπων, αλλά είναι αλήθεια ότι ψάχνουμε πρωταθλητές αλλά δεν χρειάζεται να βιαστούμε. Πέρυσι, η καλύτερη επιλογή (Krasic) έφτασε στα τέλη Αυγούστου. "

Αλλά λένε ότι η Γιουβέντους έχει χάσει τη γοητεία της. Ένα πρόσθετο εμπόδιο στο κυνήγι για κορυφαίους παίκτες;
"Δεν έχουμε χάσει τίποτα. Δημιουργήστε το ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε τύπο παίκτη, δεν κάνουν λάθος. Σήμερα, μόνο η Μπαρτσελόνα μπορεί να καυχηθεί για το ότι είναι πιο δημοφιλή. Εδώ δεν υπάρχει κλιμάκωση, είτε στο επίπεδο των επενδύσεων ή το επίπεδο των μισθών. "

Θα βοηθήσει επίσης την ιδιότητα γήπεδο.
"Στόχος μας είναι να έχουμε έσοδα 30 εκατ. ευρώ το έτος από την άποψη αυτή ναι. Σε γενικές γραμμές, το σχέδιο είναι για πέντε χρόνια και από την τρίτη χρονιά η Γιουβέντους θα περπατήσει με τα πόδια της, θα έχει τη δυνατότητα να αυτοχρηματοδοτείται. "

Θα πρέπει, όμως, υπέφερε από Γιουβέντους Σκουντέτο;
"Ο στόχος μας πρέπει να είναι η λήξη της σεζόν ανάμεσα στα χειροκροτήματα του λαού της. Στη συνέχεια, είναι φυσικό ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να ποντάρει πάντοτε το μέγιστο και με αυτή την έννοια δεν πρόκειται να πάρετε κάποια πίσω. Scudetto και το Champions League είναι το φυσικό περιβάλλον της Γιουβέντους. Τέλος πάντων, η είσοδος θα είναι ουσιαστικής σημασίας για την Ευρώπη που μετράει. "

Τα πάντα για να ρίξει την περασμένη σεζόν; Τι βαθμολογία θα δίνατε;
"Υπάρχει πάντα για να κάψει, αλλά τα αποτελέσματα για ένα αθλητικό ποδοσφαιρικό σύλλογο είναι σχεδόν τα πάντα. Έτσι, η ψηφοφορία δεν μπορεί να είναι αρνητική. "

Τι είναι εκεί για να σώσει;
"Πρέπει να πούμε ότι πέρυσι ξεκινήσαμε αργά με την αγορά και, επιπλέον, της τεχνικής κληρονομιάς και του αθλητισμού δεν ήταν οι καλύτερες, ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο. Για παράδειγμα, όταν η Γιουβέντους κέρδισε το '96 το τελικό του Champions League μεταξύ κατόχων τους έντεκα παίκτες της η προηγούμενη διοίκηση ήταν επτά (ανάμεσά τους, Peruzzi, Torricelli, Vialli, Ravanelli, Del Piero), αλλά βρήκαμε μια αθλητική κληρονομιά να είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου εκ νέου βρέθηκαν. Σήμερα, ωστόσο, παρά τα πολλά μοσχεύματα, τα παλιά οι μισθοί αποτελούν το 62% των δεσμεύσεων Όρος και το 75% των τραυματισμών που επηρεάζει τους παίκτες του παρελθόντος διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των σοβαρών τραυματισμών των Quagliarella και Buffon στη μία πλευρά και από την άλλη. "

Ο μεγάλος θυμός από την περασμένη σεζόν;
"Στην Πάρμα, ένα απόγευμα με τον οποίο η ομάδα φάνηκε στις διακοπές, αλλά θα μπορούσε να φθάσει ακόμα στην Ευρώπη. Υπάρχει, πραγματικά τη σειρά. Εδώ, ποτέ δεν ανέχεται και πάλι η έλλειψη αποφασιστικότητας και η συγκέντρωση σε έναν αγώνα της Γιουβέντους. "

Ο Conte ήταν μια επιλογή "πρότεινε" ακόμα και από την πλατεία;
"Η αποδοκιμασίες των οπαδών αντικατοπτρίζεται επίσης την απογοήτευσή μου. Είμαι οπαδός πάρα πολύ, να θυμάστε. Αλλά Conte φτάνει μόνο στην αξία τους. Έχουμε μιλήσει, μας εντυπωσίασε με το έργο του. Είναι καλό, αξίζει ένα μεγάλο, τότε καλύτερα να Γιουβέντους. "

Αποδεικνύεται να είναι μια φονταμενταλιστική από την άποψη της τακτικής. Μπορεί να είναι ένα όριο;
"Βρήκα μια ώριμη, καθορίζεται, έτοιμος να μεταδώσει τις αξίες της Γιουβέντους. Έχει μια μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε, θα είναι πολύ καλά. "

Μπουφόν και Ντελ Πιέρο ήταν. Τι περιμένετε από την παλιά φρουρά;
"Περιμένω να ανακτήσει την Γιουβέντους. Πράγματι, αυτό προωθείται σε reimparino που φθάνουν στο Τορίνο. Εάν πάρετε ένα στις 23-24 χρόνια, είναι στο χέρι
toy Gigi kai Aleχ και να δώσουν το καλό παράδειγμα, γιατί δεν πηγαίνετε προς τα δεξιά και αριστερά, ή αντίστροφα. Θέλω να επικεντρώνεται όλο το χρόνο. "

Ο Delneri έχει πληρώσει για όλα αυτά;
"Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, έτσι ώστε η δύσκολη σεζόν που μόλις έληξε δεν είδα κανέναν έξω από το ξέφτισμα. Είναι αδύνατο να βρεθεί ένα μόνο ένοχος. Τούτου λεχθέντος, νομίζω ότι ο Delneri έχει και αυτός το μερίδιο που του αναλογεί. Για αυτό κρίθηκε αναγκαίο να αλλάξει η τεχνική ηγεσία, κρατώντας ό, τι για εμάς είναι μια καλή αρχή:. Που ξεκινά τη σεζόν τελειώνει καλά "

Υπάρχει κάποια αλήθεια στην υποτιθέμενη δυϊσμό μεταξύ Marotta και Νέντβεντ εκεί;
"Έχουν διαφορετικές αρμοδιότητες. Ο ένας είναι ένας διευθύνων σύμβουλος, αρμόδιος για όλη τη ζώνη του αθλητισμού, ο άλλος είναι ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου, ο οποίος μπορεί επίσης να δώσει μια τεχνική γνώμη μέσα σε τέσσερις τοίχους μας. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα, οι αποφάσεις που λαμβάνονται, είναι πιο συμπαγής. Και αυτό συμβαίνει τακτικά. "

Ποια είναι τα πέντε "αστέρια" στην καρδιά του Andrea Agnelli;
"Μόλις πέντε αγόρασα στο νέο γήπεδο. Για μένα, είναι ο Montero, ο Νέντβεντ για τη σύζυγό μου, η μητέρα μου ήθελε τον Καπέλο στην κόρη μου και η αδελφή μου πήγε αντίστοιχα ο Pessotto και ο Del Piero. "

Σχετικά με Καπέλο, και αν πήγε στην Ίντερ;
"Δεν είχε συμβεί."

Ναι, αλλά αν είχαμε περάσει θα ήταν μια απογοήτευση για αυτήν;
"Δεν είχε συμβεί, οπότε ...."

Τι προβλέπει το νέο σχέδιο θα είναι το βάρος σε νεαρούς παίκτες.
"Είμαι ένα θεμελιώδες σημείο."

Επενδύσεις;
"Σημαντικό, πολύ σημαντικό."

Ποιο είναι το σχέδιο;
"Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πραγματική Ακαδημία να ενταχθούν στην τεχνική εκπαίδευση. Να ενισχυθεί η πρόσληψη και στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη κάθε πτυχή. "

Τρίτη Juve έχει παρέμβει για πρώτη φορά επίσημα στην διαδικασία της Νάπολης. Κάποιος έγραψε ότι η εταιρεία έχει κατεβάσει Moggi. Περισσότερα το αντίθετο. Ποια είναι η θέση σας σχετικά με Calciopoli;
"Ο δικηγόρος Giuseppe Vitiello είπε τα πράγματα όπως είναι απολύτως σαφές από νομική άποψη από ό, τι πραγματικά. Εν συντομία: οι χρεώσεις είναι αβάσιμες. Αν μη τι άλλο θα πρέπει να προκύψουν εγκληματική συμπεριφορά θα ήταν να αποδοθεί στ
oν Moggi προσωπικά. Και ακόμα πιστεύουμε ότι αυτά τα γεγονότα δεν υπάρχουν. "

Και η έκκληση προς την αθλητική δικαιοσύνη είναι οι προσδοκίες σας; Ότι υπάρχουν δύο πρωταθλήματα που πρέπει να επιστραφούν, συμπεριλαμβανομένου ενός που έχει ανατεθεί στην Ίντερ;
"Από την πρώτη εφαρμογή περιμένουμε απαντήσεις. Και ότι η δικαιοσύνη είναι πραγματικά ίση για όλους. Η επιστροφή των πρωταθλημάτων μας είναι διαφορετική και εξαρτάται από την έκβαση της ποινικής δίκης, στο τέλος των τριών διαφορών. Μόνο τότε μπορεί να το ζητήσει. Αλλά η έκβαση της προσφυγής, την οποία αναμένουμε με υπομονή εδώ και 14 μήνες, είναι κρίσιμο: δεν μπορείτε να καταλάβετε τη διαδικασία της Νάπολης, αν δεν θυμάστε πως ξεκίνησε η διαδικασία και τι έγινε στο άθλημα ".

Λοιπόν, τι ήταν η γνώμη σας;
"Ήταν μια παρωδία δίκης, σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκπαιδεύονται σε ένα κλίμα δημοσιότητα με την οποία επηρέασαν τα αποτελέσματά της. Ήταν αποκαλυπτική για την ενεργοποίηση της Επίσημης αναχαιτίσεις. Οι ομοσπονδιακές εισαγγελικές αρχές άνοιξαν την υπόθεση με βάση τα όσα είχε μάθει από τις εφημερίδες. "

Πράγματι, το περιοδικό αποκάλυψε ότι το παρακολουθήσεις που παρέχονται από την ομοσπονδιακή δικαστική εξουσία να θέσει σε ένα συρτάρι για μήνες. Εκτός από το περιοδικό, La Repubblica, Corriere della Sera, ο Τύπος και σχεδόν όλες τις άλλες εργασίες που δημοσιεύθηκαν. Calciopoli πραγματικά ότι πυροδοτήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή από το παράπτωμα του Moggi και των άλλων κατηγορουμένων;
"Υποκλοπές αποκαλύψεις απόρρητες πληροφορίες είναι έγκλημα. Κάποιος μπορεί να αποφασίσει αν θα δημοσιευθεί ή όχι. Αλλά η απόφαση αυτή λαμβάνεται αντικειμενικά από τη διαδικασία. Και το κλίμα που τον συνόδευε μέχρι την πρόταση. "

Εν ολίγοις, πιστεύει ότι η Γιουβέντους δεν καταδικάστηκε για τα ευρήματα της 'αυτά τα κρούσματα, αλλά ήταν το θύμα μιας σφαγή των μέσων ενημέρωσης. . .
"Τα στοιχεία που μπορώ να βρω σήμερα σε επτά. Παράθεση ο πρόεδρος Giancarlo ΑΒΕΤΕ, δήλωσε: «Πριν από τα ίδια τα παιχνίδια μέχρι να ικανοποιηθούν τα αθλητικά αποτελέσματα, τώρα έχουμε εγκληματίες που χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να φτάσουν στο εύκολο χρήμα." Δεν έχω λόγια ή σχόλια. "

Εσείς και ο John Elkann, δηλώσατε ότι η νέα Γιουβέντους πρέπει να κοιτάξει προς το μέλλον. Αλλά ποιο είναι το βάρος του παρελθόντος για την προεδρία σας;
"Το παρελθόν ζυγίζει την πορεία. Η Γιουβέντους πήγε μια φορά σε Serie B λόγω του Calciopoli. Αυτό θα παραμείνει πάντα. Αλλά το σχέδιο που παρουσιάσαμε σήμερα αποτελεί απόδειξη ότι μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά, εντάξει. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: