JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πως σας φάνηκε η εκπομπή του Juve-ntinos Radio.


Όσοι είχαν την τύχη να συντονιστούν και να ακούσουν την εκπομπή του Juve-ntinos Radio ας μου πουν λίγο τη γνώμη τους και ας με διορθώσουν σε τυχόν λάθη που έγιναν, όσοι δεν κατάφεραν να με ακούσουν να είναι σίγουροι ότι την επόμενη φορά θα ενημερωθούν πιο νωρίς για να έχουν την δυνατότητα να το κάνουν.

8 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Αδελφέ το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι λίγο ο ήχος. Όταν μιλάς καλό είναι να έχεις το "χαλί" πολύ χαμηλά ή να το κλείσεις τελείως. Δεν ακουγόσουν καλά στα πρώτα λεπτά που άκουσα. Επίσης καλό είναι να καθιερώσεις κάποιες μέρες που θα κάνεις εκπομπή (και την διάρκεια της) ώστε να γνωρίζουμε όλοι και να συντονιζόμαστε. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται τρακ, δεν σε κρίνει κανένας! Ίσα, ίσα όλοι είμαστε στο πλάι σου σε αυτή την πρωτοποριακή προσπάθεια.

mike_bianconero είπε...

Λοιπον,κατ αρχην να πουμε οτι ειναι προφανες οτι δεν ειχες και πολλα να πεις(για Γιουβε εννοω)καθως δεν υπαρχουν ιδιαιτερες εξελεξεις παρα μνο σεναρια επι σεναριων....Ωστοσο αυτο που εκανες ειναι πρωτοτυπο και πρωτογνωρο(για μενα τουλαχιστον)και το θεωρω τρομερη ιδεα και μπραβο σου....Τα τεχνικα θεματα θα βελτιωθουν στο αμεσο μελλον το ελπιζω δηλαδη γτ οταν σε ρωτησα για το στουντιο μου ειπες κατι για μακρια ειπες και για τους κεραυνους μετα και λεω "που στο καλο ειναι αυτος ρε??" χαχα....Συνεχισε ετσι και εχεις την στηριξη μας!

Pericles είπε...

Συγχαρητήρια ρε μάγκα

Δεν είχα την τύχη να σε ακούσω λόγο προβλήματος συνδέσεως που είχα αυτόν τον καιρό…
Θα ήταν καλύτερο βέβαια όπως είπε και ο Παναγιώτης να έχεις συγκεκριμένη ώρα και μέρα την εκπομπή για να μπορούμε να προγραμματίζουμε και εμείς να είμαστε online

Τώρα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία τα λειτουργικά και τα συναφή.

Μπράβο και πάλι για την πολύ καλή ιδέα!!

Ανώνυμος είπε...

ka9e pote ine i ekpompi???

Juve-ntinos.!!! είπε...

Παιδιά καλημέρα, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ελπίζω να καταφέρω να τα βγάλω πέρα στο νέο μου εγχείρημα που ξεκίνησα με το ραδιόφωνο, Παναγιώτη θα προσπαθήσω να διορθώσω τα προβλήματα του ήχου, απλώς δεν ξέρω πολύ καλά ποιες ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο πρόγραμμα που βγαίνω στον αέρα αλλά θα τις βρω, mike_bianconero ρώτησες και χθές για το που είναι το στούντιο του ραδιοφώνου, θα σου πω μόνο ότι είναι σε έναν από τους 5 πυρήνες του Gruppo Greco, θα σας πω κάποια στιγμή ακριβώς, Pericles και οι υπόλοιποι το θέμα με το πότε θα γίνονται οι εκπομπές είναι ένα θέμα που θα μου πάρει λίγο χρόνο να βρω ποιές μέρες θα βγαίνω στον αέρα, θα προσπαθήσω να βρω 2 μέρες την εβδομάδα τις οποίες να είναι στάνταρ μέρες και ώρες, αλλά προς το παρόν λόγο και δουλείας, ακόμα δεν έχω κατασταλάξη στο ποιές θα είναι αυτές, όμως να είστε σίγουροι ότι το διάστημα αυτό θα σας ενημερώνω εγκαίρως για τις εκπομπές μου μαπό εδώ αλλά και από το facebook.
Σας ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια και για το κουράγιο που μου δίνετε να συνεχίσω την προσπάθεια που μόλις άρχισα. Θα τα πούμε σύντομα στον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

vale kai tilefona na pernoume gia zizitisis :P vale kana wats up min xreonomaste :P ama ine eukolo fisika :P

magica juve είπε...

οχι watch up re...vontafon vontafon!!!!

yotaras είπε...

Ωραια βομβα ερειξε ο Ανωνυμος με τα τηλεφωνα!χαχαχαχα
Θα παιρνουν τηλεφωνο ολοι και θα βριζουν τον Μαροτα,τον Ελκαν,τον Ντελ Νερι και τον Μοτα.Μονο χριστοπαναγιες θα ακους χαχαχαχαχαχαχαχα