JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Pavel Nedved.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Σήμερα είναι η σειρά ενός από τους παίκτες που αγαπήθηκε από τους φιλάθλους της Γιουβέντους όσο λίγοι : ο Πάβελ Νέντβεντ. Ο Τσέχος έχει σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου τα τελευταία δέκα χρόνια. Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο ξεκίνησε σχεδόν πριν από δέκα χρόνια αυτήν την ημέρα. Το καλοκαίρι του 2001, η Γιουβέντους χαρακτηρίζεται από την επιστροφή του Μαρτσέλο Λίπι ως προπονητής και από μια μεγάλη κίνηση της αγοράς: την πώληση των Ζιντάν, Inzaghi και Van der Sar και τις αφίξεις των Μπουφόν, Τουράμ, Salas και δεξιά αγοράστηκε από την Λάτσιο ο Πάβελ Νέντβεντ, η Λάτσιο τον έχει πάρει στην Ιταλία μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1996, τερμάτισε δεύτερος με την Τσεχία και η συμβολή του στην τύχη της ομάδας είναι ο καθοριστική. Η Biancocelesti ζουν την καλύτερη στιγμή της ιστορίας τους, κερδίζοντας ένα Scudetto, δύο ιταλικά Κύπελλα, δύο ιταλικά Σούπερ Καπ, το Κύπελλο κυπελλούχων στον πρώτο τελικό στην ιστορία και ένα Ευρωπαϊκό Supercup.

Ο Νέντβεντ φτάνοντας στο Τορίνο, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος. Δείχνει την επιθυμία του να κερδίσει και δεν τα παρατάει ποτέ, υπερβαίνει τον εαυτό του με το πρώτο (και μόνο!) και στις δύσκολε στιγμές παρασύρει το σύνολο της Γιουβέντους για οκτώ σεζόν. Η πρώτη του σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με το Scudetto. Γιορτάζεται στο Ούντινε στις 5 Μαΐου, αλλά στα παιχνίδια τέλος αξίζει μια ιδιαίτερη θέση μόνο για ένα γκολ από τον Pavel στην Piacenza, το τρίτο από το τέλος ματς στο πρωτάθλημα, όταν το Σκουντέτο φαίνεται ποιο κοντά στην επικεφαλής Ίντερ. Είναι μόνο ο πρώτος από τους πολλούς τίτλους που κέρδισε .

Στα επόμενα χρόνια θα έρθουν άλλα τρία πρωταθλήματα και δύο ιταλικά Σούπερ καπ . Το 2003 είναι το έτος του, τελείωσε με τη νίκη του και πήρε πανάξια τη Χρυσή Μπάλα «Golden Ball», το άξιζε για τα πολλά επιτεύγματα του στην Ευρώπη - όλα αυτά με την Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης -. Τη Γιουβέντους που την οδηγούν στον τελικό του Champions League, αλλά μια κίτρινη κάρτα στον ημιτελικό θα του στερήσει τη χαρά να πάρει μέρος στον τελικό με αντίπαλο τη Μίλαν στο Ολντ Τράφορντ , όμως η καλύτερη νίκη στα μάτια των οπαδών της Γιουβέντους, ο Νέντβεντ την δίνει το 2006, όταν δέχεται να παίζει στη Serie B. Προσφέρει την μεγάλη εμπειρία του για τρεις αγωνιστικές περιόδους. Μέχρι τις 31 Μαίου 2009 όταν παίζει το 327 παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Είναι το γύρισμα της μοίρας, η τελευταία του εμφάνιση σε ένα αγώνα Γιουβέντους-Λάτσιο. Το Ολυμπιακό στάδιο του Τορίνο αποχαιρετά αυτόν με μια μόνιμη επευφημία που γίνεται με ευγνωμοσύνη και συγκίνηση. Στη Γιουβέντους δεν θα τον ξεχάσουμε, και με την άφιξη του Andrea Agnelli ως πρόεδρος, διορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο, όπου και έχει το πόστο αυτό ακόμα και σήμερα.

4 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Μεγαλε Παβελ απο τους αγαπημενους μου.....Απο πους καλυτερους που εχουν φορεσει την ασπρομαυρη φανελαρα!Σε ευχαριστουμε για αλλη μια φορα για οσα μας προσεφερες και θα μας προσφερεις απο αλλο ποστο τωρα!

stelios είπε...

o diadoxos tou einai o krasic! makari na prosferei ta misa omws ap auta p prosfere o pavelaras!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Έχει πολύ δουλεία ακόμα να κάνει ο Μίλος για να φτάσει έστω και λίγο τον μεγάλο Πάβελ.
Μακάρι να τα καταφέρει και να γράψει και αυτός το όνομα του χρυσά γράμμα στην μεγάλη ιστορία της Γιουβέντους.

Χρυσή Αυγή είπε...

Ο ΚΡΑΣΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΒΕΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΤΙ ΤΟΜ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΕΤΒΕΝΤ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤ
ΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.