JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Fabrizio Ravanelli.

Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Οπαδός πριν, με αγάπη για την ομάδα. Δεν συμβαίνει σε όλους να παίξουν και να κατακτήσουν τίτλους με την αγαπημένη τους ομάδα. Ένα προνόμιο που έχει συμβεί στον Fabrizio Ravanelli, την Γιουβέντους έχει πάντα στην καρδιά του. Μια όμορφη ιστορία, αυτή του "White Feather". Αποκτήθηκε από το Ρέτζιο, στην Serie B στην αρχή της σεζόν 1992/93. Έρχεται σε μια ομάδα που καθοδηγείται από τον Trapattoni, ο οποίος μετράει τους ομοίους του πρωταθλητή Gianluca Vialli και Roberto Baggio και, με τους στόχους του, χαράζει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους όλο και πιο σημαντικές επιτυχίες. Έχουν συχνά την υπογραφή του στο ότι η Γιουβέντους κέρδισε τρόπαια στο τέσσερα χρόνια που είναι στο Τορίνο. Σκόραρε τρία γκολ στο δρόμο που οδηγεί προς τη νίκη στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ 1992/93. Τέσσερις φορές σε δύο παιχνίδια ενάντια στην Πάρμα που αξίζει το σκουντέτο 1994-1995 (τον πρώτο στον κύκλο του Λίπι) και επαναλαμβάνεται και στον ιταλικό τελικό του Κυπέλλου, και πάλι με την Πάρμα.

Αλλά πάνω απ 'όλα, συμβάλλει σημαντικά στη νίκη στο τελικό του Champions League το 1996 εναντίον του Ajax στον τελικό στη Ρώμη πετυχαίνοντας και το γκολ της Κυρίας ανοίγοντας το σκορ. Ένας άθλος που, ακόμη και σήμερα, ο Ravanelli θεωρεί το πιο σημαντικό της καριέρας του. Σε 160 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 68 γκολ. Πέντε από αυτά σε ένα και μόνο παιχνίδι, το 1994 στο Delle Alpi κατά της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο Κύπελλο UEFA:. Ακόμα ένα ρεκόρ για την ευρωπαϊκή ιστορία της Γιουβέντους αυτό είναι που κάνει την ιστορία ακόμα πιο όμορφη. Το 1995 κλήθηκε από τον Arrigo Sacchi και έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα εναντίον της Εσθονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: