JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Aguero, Ατλέτικο τελεσίγραφο: "Εσείς αποφασίζετε σε δύο εβδομάδες»

Στο ισπανικό Τύπο με δηλώσεις του o Jose Luis Perez Caminero σχετικά με το μέλλον του επιθετικού από την Αργεντινή είπε : « Αν μέσα σε δύο εβδομάδες δεν έχει βρει έναν προορισμός, θα παραμένει. Η ομάδα που θα έρθει με 45 εκατ. ευρώ, θα πάρει την κάρτα του παίκτη"

"Μέσα σε δύο εβδομάδες πρέπει να ξέρω αν θα φύγει ή θα μείνει εδώ" . Ακούγεται κάτι σαν τελεσίγραφο, προς τον Kun Aguero από την Ατλέτικο που θα περιμένουν να εκφράσει την επιθυμία του αν θα πάει (ίσως και στην Ιταλία, στην Γιουβέντους), αλλού να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Marca, ο ηγέτης της Ατλέτικο Μαδρίτης Jose Luis Perez Caminero θα επιβάλει στον Αργεντίνο επιθετικό – που αυτές τις μέρες είναι απασχολημένος με την Εθνική του ομάδα για να προετοιμαστεί για το Κύπελλο της Αμερικής - την επιτάχυνση της πώλησης του. «Πρέπει να σχεδιάσουμε την επόμενη σεζόν και πρέπει να καταλάβουμε αν μπορούμε ακόμα βασιστούμε πάνω του ή όχι» .

Το σημείο χωρίς επιστροφή ορίζεται σε δύο εβδομάδες: στα μέσα Ιουλίου εάν ο Κουν δεν μπορεί να βρει ένα σύλλογο διατεθειμένο να πληρώσει τα 45 εκατ. της ρήτρας του, θα πρέπει να είναι έτοιμος να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. «Το πρώτο κλαμπ που θα έρχεται να καταβάλει το αιτούμενο ποσό, θα πάρει και την κάρτα του παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποκλείεται» , κατέληξε ο Jose Luis Perez Caminero.

Δεν υπάρχουν σχόλια: