JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Silvano Martina: "O Μπουφόν θυσίασε μέρος της σταδιοδρομίας του για τη Γιουβέντους, τώρα θέλει να κερδίσει"

Το Mediaset φιλοξένησε τον πρώην τερματοφύλακας της Τορίνο και Γένοβα και τώρα μάνατζερ του Gigi Buffon, Silvano Martina, μίλησε για τον πελάτη του τερματοφύλακα στην Γιουβέντους. Μια επιλογή της καρδιάς, ωστόσο, αρχίζει να ζυγίζει τις πρόσφατες επιτυχίες:

"Ένα και ενάμιση χρόνο πριν μιλήσαμε με την Μάντσεστερ Σίτι, υπήρχαν δύο ή τρεις συναντήσεις, αλλά ο Gigi δεν πείστηκε από αυτή την επιλογή για να αφήσει το Τορίνο και άλλες περιπτώσεις έχουν υπάρξει, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006, προσφορά δύο ομάδων έφτασαν στο τραπέζι για τη Γιουβέντους, αλλά εκείνη τη στιγμή δεν θέλει να φύγει για τον εαυτό του και από ευγνωμοσύνη και αγάπη για τον σύλλογο ο οποίος σούσε μια μεγάλη στιγμή με τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Δεν ήταν μια εύκολη επιλογή επειδή όταν ήταν 28 χρονών και δύο μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βερολίνο, παίζοντας στο Ρίμινι την πρώτη αγωνιστική για τη serie B, με όλο το σεβασμό, δεν είναι ένα μεγάλο άλμα. Ήδη εκείνη την εποχή ήταν ξεκάθαρο ότι η Γιουβέντους χρειάζονταν χρόνο για να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Ο Gigi θυσίασε σίγουρα μέρος της σταδιοδρομίας του για χάρη της Γιουβέντους, ωστόσο, αυτό δεν τον ενοχλεί και θα ήθελε να κερδίσει και άλλους τίτλους με την Γιουβέντους .

Υπήρξε διαμάχη με την ομάδα; Στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξε διαμάχη με την ομάδα, το μόνο που έχω να πω είναι μια δύο φορές ότι έχω μια μικρή δυσφορία για τα λόγια του Delneri πριν από τα ματς Γιουβέντους-Λάτσιο, τον Δεκέμβριο και το Ρόμα-Γιουβέντους, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης είπε κάποια πράγματα για τον Gigi που ίσως δεν έπρεπε να πει και γι 'αυτό έπρεπε να απαντήσει ίσως πάρα πολύ σκληρά και ο Buffon. Μην ξεχνάτε ότι ο Gigi χρειάζονταν χρόνο για να ανακάμψει από την «ζημία που υπέστη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δεν είναι ένα αστείο, επτά ή οκτώ παιχνίδια για να επιταχύνει το ρυθμό του σε τέτοιο βαθμό που ήταν αναγκαίο και στο τέλος έκανε νομίζω μια καλή σεζόν, με πολύ καλά τα τελευταία παιχνίδια. Τώρα είναι απόλυτα έτοιμος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, θα είναι ο Buffon που όλοι ξέρουμε."