JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο, θα διαθέσει 100 εκατ. ευρώ. Στη συνέχεια, η επίθεση για μεταγραφές των Aguero, Βούτσινιτς και Diarra.

Στις 2000 έφτασαν οι πωλήσεις των Διαρκείας σε μια μόνο μέρα (οι δύο προηγούμενες σεζόν το ίδιο ποσό έφτασε σε επτά): οι οπαδοί που έχουν ουρά δείχνουν χθες ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία να πάρουν εισιτήρια για το νέο γήπεδο της Γιουβέντους . Ο Andrea Agnelli , πρόεδρος και νούμερο ένα οπαδός, Beppe Marotta και Φάμπιο Guild εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν στον Antonio Conte , που είναι για διακοπές στο Lecce, ένα όνομα στις προσδοκίες της Γιουβέντους και των οπαδών. Η νέα σεζόν ξεκινά : η ώρα να εργαστούμε για την αγορά παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας έφτασε, οι ιδέες και ο ενθουσιασμό είναι σαφείς, φαίνεται.

Αύριο θα είναι μια κρίσιμη ημέρα για τον σύλλογο κατά τη διάρκεια του στη Galileo Ferraris : το Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπεί μια πολύ σημαντική στιγμή για το μέλλον και την ιστορία της Γιουβέντους .Ο Πρόεδρος Agnelli παρουσιάσει το μεσοπρόθεσμο σχεδιασμό και την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το πρωί, στη συνέχεια, ενώπιον του συμβουλίου της Γιουβέντους, θα υπάρξει εκείνο της Exor , την ασφαλή για την οικογένεια, το οποίο θα συζητηθεί στην αύξηση κεφαλαίου της εταιρείας για την Γιουβέντους, μετά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και το ποσοστό θα είναι, περίπου 100 εκατομμύρια, θα πρέπει να είναι πολύ παρόμοια με εκείνη του 2007. Είναι σαφές ότι το μεγάλο αυτό ποσό θα διατεθεί για την αγορά παικτών, μια εισηγμένη εταιρεία έχει μια σειρά από προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται και δεν μπορεί να ξεχάσει ότι οι οικονομικές καταστάσεις στις 30 Ιουνίου θα κλείσει στο κόκκινο για 70 εκατομμύρια περίπου. Αλλά θα έχουμε σίγουρα τα χρήματα για να αγοράσουμε κάποιους μεγάλους παίκτες: Γιουβέντους θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια σημαντική αγορά και έχει θέσει τρεις στόχους.

Ο πρώτος στόχος είναι ένας κορυφαίος παίκτης και η πρώτη επιλογή σε αυτή την κούρσα φαίνεται ότι προορίζεται ένας από τους Sergio Aguero , Carlitos Tevez , και Giuseppe Rossi , αν και Γιουβέντους έχει κρυφή ελπίδα ότι ξαφνικά κάτι δεν θα πάει καλά μεταξύ Sanchez και Μπαρτσελόνα. Για τον Aguero ευνοείται ότι από τη Juve έχουν ήδη κάνει επίσημη προσφορά ύψους 35 εκατ. ευρώ προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία απαιτεί, 45 εκατ. που ορίζει η ρήτρα. Ο El Kun θέλει να αλλάξει ομάδα, αλλά όχι και πόλη, μάλλον θέλει να πηγαίνει στη Ρεάλ. Αλλά πέρα από την αντικειμενική δυσκολία της μεταφοράς που θα ισοδυναμούσε με προδοσία για τους οπαδούς της Ατλέτικο, ο Μουρίνιο έχει πολλά προβλήματα και έτσι το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο. Χθες υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Marotta και Gil, Γιουβέντους κατά την οποία ο διαχειριστής επιβεβαίωσε τη βούλησή του να αγοράσει τον Aguero. Ο Τέβεζ κερδίζει πάρα πολλά, ενώ ο Rossi είναι πιο προσιτός, αλλά πρέπει να καταλάβετε τι πραγματικά ζητά η Βιγιαρεάλ και, ενδεχομένως, να νικήσει τον ανταγωνισμό της Ίντερ που φαίνεται να ενδιαφέρονται και αυτοί για τον Pepito. Ωστόσο, για το top-παίκτης η Γιουβέντους έχει να διαθέσει 35 εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος στόχος είναι ο Μίρκο Βούτσινιτς : Παίκτης αξιόπιστος, ευέλικτος και πολύ εξοικειωμένος με το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Βούτσινιτς, για την Juve είναι η ιδανική λύση. Η Giallorossi θέλουν 20 εκατομμύρια ευρώ, ο Marotta προσφέρει ανταλλαγή με Amauri και Iaquinta σε πρώτη φάση. Αλλά έχει εγγραφεί στον προϋπολογισμό για να δαπανήσουν 18 εκατ. ευρώ. Τέλος, το τρίτο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης για την Γιουβέντους: ο Lassana Diarra , και συγκεκριμένα διάμεση ιδανικός για να παίξει μαζί με

Δεν υπάρχουν σχόλια: