JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Honda στην μηχανή της Κυρίας?

Η Γιουβέντους θα αρχίσει διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Ιάπωνα playmaker Keisuke Honda (26).

Σύμφωνα με μια έκθεση στο «Sports Nippon» καθημερινή εφημερίδα της Ιαπωνίας, οι δύο ομάδες έχουν συζητήσει το θέμα του κατά πόσο η οικονομική προσφορά που θα κάνει η Γιουβέντους θα ικανοποιήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έτσι ώστε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα ο Honda.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη και αρκετών αγγλικών συλλόγων όπως οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Άστον Βίλα.

Ο Kees Ploegsma, εκπρόσωπος του Ιάπωνα παίκτη της Εθνικής ομάδας και της ΤΣΣΚΑ, δήλωσε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους ότι δεν έχει ιδέα:

«Γιουβέντους, Το ακούω από σας αυτή τη στιγμή εγώ, αν ο ιταλικός σύλλογος ενδιαφέρεται για τον πελάτη μου, είναι πολύ καλό, αλλά δεν έχω λάβει καμία κλήση μέχρι τώρα από κανέναν».

Για το αν υπάρχει άμεση επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων; «Δεν νομίζω και δεν γνωρίζω αν έγινε κάποια επαφή ανάμεσα των δυο συλλόγων σήμερα».

Εάν είναι αλήθεια ότι η παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει; «Καλά, εξαρτάται από το είδος της προσφοράς και από τον προορισμό που θα έχει μπροστά του. Ο Keisuke είναι καλά στην ΤΣΣΚΑ, η οποία έχει κάτι από την αίγλη στο πρωτάθλημα, και τον Σεπτέμβριο θα λάβει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα, αν είναι κάτι πραγματικά ενδιαφέρον τότε θα το σκεφτούμε .. "

3 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Για μενα ειναι πιο σημαντικο το αν θα μπορεσει να κλεισει η γιουβε 1 ποιοτικο μεσα (χοντα η οποιοσδηποτε αλλος)που να μπορει να δημιουργει ευκαιριες για την ομαδα παρα αν και ποτε θα μπορεσουμε να αποκτησουμε τον αγκουερο.

yotaras είπε...

Καλο παιχτακι και τρεχαλαντζης.Και απο αποψη marketing ειναι πολυ σωστη κινηση!

Κωνσταντινος είπε...

Eτσι yotaras ολες οι ομαδες κοιταζουν πως να παρουν τον ασιατη τους.Τελευταια απο τις μεγαλες η Μπαγερν,και επεται συνεχεια κι απο τις αλλες.