JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στη Μαδρίτη ο Μαρότα για τον Αγουέρο.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Σέρχιο Αγουέρο θα γίνει παίκτης της Γιουβέντους. Και αυτό γιατί οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν την τελική τους αντεπίθεση, με την Ατλέτικο να πέφτει στα 40 εκατ. ευρώ. Μέχρι την Τετάρτη ο Μαρότα στη Μαδρίτη για τις τελικές επαφές.


Όσο περνάνε οι ημέρες, αυξάνονται οι πιθανότητες ο Σέρχιο Αγουέρο να γίνει παίκτης της Γιουβέντους. Και αυτό γιατί ο σύλλογος του Τορίνου ετοιμάζει αποστολή στη Μαδρίτη, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντινού αστέρα. Συγκεκριμένα ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, θα βρευθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη στην ισπανική πρωτεύουσα, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ατλέτικο.

Ήδη ο Μαρότα έχει θέσει τις βάσεις για τη συμφωνία, αφού η Ατλέτικο έχει μειώσει τις απαιτήσεις της κατά 5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι η Γιουβέντους δεν χρειάζεται να καλύψει τη ρήτρα των 45 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι η πρόταση της ιταλικής ομάδας φτάνει τα 35 εκατ. ευρώ και κανείς δεν γνωρίζει εάν θα αυξηθεί.

Ο ίδιος ο Αγουέρο, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε για πενταετές συμβόλαιο ύψους 7,5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους. Πλέον λίγες ημέρες απομένουν για να φανεί εάν ο «Κουν» θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Ιταλών, ξεπερνώντας αυτήν του Μπουφόν, ο οποίος είχε μετακομίσει από την Πάρμα έναντι του ποσού των 38,7 εκατ ευρώ.

Επίσης σήμερα βγαίνοντας από τα γραφεία της Football League, ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Giuseppe Marotta, απάντησε με ένα απλό «σύντομα» σε δημοσιογράφους, «σε ερωτήσεις σχετικά με τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά του» Εν τω μεταξύ, ο Πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης Enrique Cerezo έχει στριμώξει τον Kun σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα θεωρηθεί προδότης αν πάει στη Ρεάλ λέγοντας. " Θα είναι προδότης αν πηγαίνει στη Ρεάλ; Ρωτήστε τον », είπε σε μια συνέντευξη στην Telemadrid. « Από σήμερα - πρόσθεσε - το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε είναι ότι ο Kun είναι στην Αργεντινή για το Κόπα Αμέρικα, και είναι ακόμα παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο . "

4 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Εχω κουραστει με τη συγκεκριμενη μεταγραφη,απο το τελος της σεζον με αυτον ασχολουνται και δεν γινεται τιποτα .Δεν με νοαιζει αν τον παρουμε η οχι,αλλωστε με 40-45 εκ περνεις σχεδον οποιοδηποτε παικτη θελεις.
Ελεος, ποσο ανικανα ειναι καποια ατομα ???

mike_bianconero είπε...

Κωσταντινε ο καραφλος και αλληθωρος τεχνικος μας διευθυντης μας εχει αποδειξει οτι δεν μπορει αν κλεισει μεγαλα ονοματα και τα κλεισει(βλεπε Αγκουερο)θα δωσει κολου τα λεφτα την στιγμη που η Ρεαλ εδινε 30 εκ. για Αγκουερο(ποιος η Ρεαλ που ξερουμε πως σπαταλαει)και εμεις οι απλες δινουμε 40-45 παει το μπατζετ σου μαλακα Μπαροτα να δω με τι λεφτα θα αγορασεις τους υπολοιπους παικτες!

Juve-ntinos.!!! είπε...

Όλους μας έχει κουράσει αυτή η υπόθεση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, απλώς να περιμένουμε τις εξελίξεις.
όσο για τον Μαρότα ρε παιδιά τα έχουμε πει πολλές φορές γι' αυτόν, θα τον κρίνουμε στο τέλος όπως θα κριθούν και όλοι στην ομάδα.

Xristos είπε...

KLEISTON RE MALAKA MAROTTA NA TELEIONOUME MIN MAS TON PAREI KAMIA CHELSEA