JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

«Ανάψτε ένα Αστέρι», Zinedine Zidane.


Συνεχίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους (Juventus.com) το "Accendi una Stella" «Ανάψτε ένα Αστέρι», το Juventus.com προσφέρει στους φίλους της ομάδας ένα αφιέρωμα, από της 9 Ιουνίου και κάθε μέρα σε έναν παίκτη από τους 50 μύθους της Γιουβέντους στους οπαδούς της, τα ονόματα των οποίων θα περιλαμβάνονται στο νέο γήπεδο της Juventus.

Ζογκλέρ, μάγος. Ή απλά Zizou. Πάνω από 10 χρόνια μετά το τέλος της περιπέτειας του με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι στην καρδιά όλων των οπαδών της. Και σήμερα, σε 39 γενέθλια του, και του αφιερώνει τη σημερινή μέρα στην επίσημη ιστοσελίδα Juventus.com.

Ο Ζιντάν φτάνει στο Τορίνο το 1996, μετά τον θρίαμβο της Ρώμης. Η Γιουβέντους είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και θέλει να επιβεβαιώσει. Χωρίς κάποια αγαπημένα πρόσωπα που έχουν κάνει την πρόσφατη ιστορία της όπως οι (Vialli, Ravanelli, Paulo Sousa), αλλά με τους νέους παίκτες έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα. . Πώς ακριβώς ο Zizou μετακινηθεί από Bordeaux, ο τότε 24 ετών, Ζινεντίν μέσα σε μερικούς μήνες έρχεται στην ομάδα για να δει το ιταλικό ποδόσφαιρο - όπως ακριβώς συνέβη με τον προκάτοχό του, κ. Michel Platini - πριν αρχίσει να αφήνει τη μαγεία στο γήπεδο. Ένα γκολ κόντρα στην Ίντερ στο Delle Alpi είναι το σωστό εφαλτήριο.

Λήγει η πρώτη σεζόν, συμβάλλοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το Διηπειρωτικό Κύπελλο και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Μόνο η κακή τύχη στο Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτρέπει μια καταπληκτική σεζόν. Ο Zizou, όμως, ήταν το 1998 που προσφέρει τον καλύτερο εαυτό τους. Ωθεί τη Γιουβέντους σε άλλη μια κατάκτηση του πρωταθλήματος και ένα άλλο τελικό του Champions League.

Αλλά πάνω απ 'όλα χρειάζεται να παραδώσει τη Γαλλία και την καθιστά ιστορική νίκη κατακτώντας το πρώτο της Παγκόσμιο Κύπελλο. Αποφασιστική στο τελικό στο Παρίσι, ένα από τα καταπληκτικά του 1 έως 2 με Ρονάλντο εναντίον της Βραζιλίας. Η χρονιά έκλεισε με μια Χρυσή Μπάλα και το πρώτο από τα τρία βραβεία FIFA World Player. Η περιπέτεια του τελειώνει με τα χρώματα της Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2001, με μια εντυπωσιακή αντιστοιχία από 31 γκολ σε 212 παιχνίδια. Αλλά ο λογαριασμός δεν ανήκει ασίστ και εξαιρετική παιχνίδια που έχουν διασκεδάσει τα εκατομμύρια των οπαδών, όχι μόνο της Γιουβέντους. Η μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης ως ο πιο ακριβό (μέχρι τότε) στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Παρά την κίνησή του στην Ισπανία, ο Ζιντάν συνεχίζει να αγαπιέται από τους οπαδούς της Γιουβέντους που τον επευφημούσαν και στους δύο αγώνες που διεξάγονται στο Τορίνο ως αντίπαλος (και τους δύο κέρδισε η Γιουβέντους το 2003 και το 2005). Όμως, ιδιαίτερα με τις τελευταίες εμφανίσεις του για τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκε στο Olimpico: το «Heart of the Game" του 2010 και το "Dash Derby της Ζωής" τον περασμένο Μάρτιο 24.

3 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Τεραστιε Ζιζου για μενα μαζι με Αλεξ οι μεγαλυτεροι παικτες που εχουν περασει στον πλανητη!

Ανώνυμος είπε...

etsi! san k esena kanenas re zizou!!!!
stelios

Χρυσή Αυγή είπε...

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ- ΠΕΛΕ- ΚΡΟΙΦ- ΠΛΑΤΙΝΙ.