JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Διαφημιστική καμπάνια για το νέο γήπεδο.

Για πολλούς επιβάτες, οι οποίοι έχουν περάσει σήμερα από τον κεντρικό σταθμό του μετρό του Μιλάνου δεν περνάει απαρατήρητη μια νέα γιγαντοαφίσα με το νέο γήπεδο της Γιουβέντους.

Από σήμερα το πρωί, στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου έχει κάνει την εμφάνισή της μια μεγάλη γιγαντοαφίσα της Γιουβέντους με το νέο γήπεδο της και μπροστά από αυτό στέκεται ο Μίλος Κράσιτς.

.Στόχος; Για να προωθήσει την έναρξη των εγγραφών για τα εισητήρια διαρκείας για τη σεζόν 2011/12 – που θα παίξει στο νέο γήπεδο – και η οποία θα αρχίσει στις 21 Ιουνίου.

Το σύνθημα αυτής της αφίσας (60 μέτρα μήκος, 384 τετραγωνικών μέτρων), αφιερωμένο στο νέο σπίτι για την Γιουβέντους, είναι "η οποία αλλάζει το γήπεδο ποδοσφαίρου» και τονίζει τη μοναδικότητα του έργου το καλύτερο, το μοναδικό στην Ιταλία.

Η απόσπαση στο κεντρικό Λονδίνο είναι μόνο το πρώτο στοιχείο της διαφημιστικής εκστρατείας του οποίου το σύνθημα είναι «Καλώς ήρθατε στο σπίτι. Μια εκστρατεία που είναι ακόμη διαθέσιμη σε έντυπη μορφή, ραδιόφωνο, διαδίκτυο, εκτός από το μετρό του Μιλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: