JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πόσοι θα είναι οι πόροι για την Γιουβέντους και από που θα έρθουν.


Από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την ιδιοκτησία και τις πωλήσεις θα δοθεί ώθηση για μια μεγάλη αγορά. Η ομάδα, το γήπεδο, την κατάρτιση, JuveLab, νηπιαγωγείο, τόσα βήματα για την αναβίωση του συλλόγου σε κάθε επίπεδο.

Η Γιουβέντους ψάχνει απεγνωσμένα να βρει και να φέρει στο Τορίνο ένα μεγάλο παίκτη. Ένα όνομα που θα αποκτηθεί για να ενθουσιάσει τους οπαδούς, για να γεμίσει το νέο γήπεδο, και για να ανεβάσει το συντελεστή ισχύος-ποιότητας του δυναμικού της ομάδας. Εντάξει, θα πρέπει να έχετε υπομονή, προστίθεται στο σωστό χρόνο, θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία, θα πρέπει να βρει η ομάδα το σωστό όνομα. Με λίγα λόγια, θα πρέπει να λάβει τον απαραίτητο χρόνο. Για να είμαι ειλικρινής, οι περιπτώσεις μου θυμίζουν την περίπτωση του Ibrahimovic ένα τέτοιο κτύπημα είναι απαραίτητο για φέρει και πάλι στις τάξεις των οπαδών την αισιοδοξία. Το σημαντικό πράγμα είναι να εκραγεί ...

Σίγουρα, Antonio Conte θα προτιμούσε να εργάζεται με ένα πλήρη ρόστερ, δεδομένου ότι η απόσυρση της Bardonecchia. Αλλά θα την ανάγκη φιλοτιμία, όπως λένε σε αυτές τις καταστάσεις. Τώρα, η εταιρεία έχει επικεντρωθεί σε μερικά βασικά βήματα που θα λάβουν χώρα την επόμενη εβδομάδα. Πρώτον, το σχέδιο κεφαλαίου για τον ορισμό του τριετούς επιχειρηματικού σχεδίου. Πέμπτη πρωί, οι ηγέτες που πραγματοποίησαν μια μεγάλη συνάντηση, για να ολοκληρωθεί το συνδετικό υλικό. Πόροι Αρωγής, τη διαθεσιμότητα, τη διανομή, οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν. Θέλετε να φτάσετε στο διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη 23, Ιουνίου με τα έγγραφα, προκειμένου να αρχίσει η "επίσημη" μεταγραφική περίοδο στην Γιουβέντους. Με την ευκαιρία αυτή θα αποτελέσει τη βάση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (η τελευταία, γιατί μετά θα μπούμε σε τροχιά, με τους νέους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι και οικονομική ανάγκη σε σχέση με το πόσα ξοδεύουν και πόσα είναι τα έσοδα).Η Λιβυκή εταιρία Lafico, που κατέχει το 7% των μετοχών του συλλόγου, δεν μπορεί προφανώς να την υπογράψει, διότι υπάρχει εμπάργκο της Ένωσης: κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με αυτή τη χώρα είναι παγωμένη. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα ενεργεί για λογαριασμό τους, αλλιώς θα πάνε με διαφορετικά ποσοστά.


ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ:
23 Ιούνη του Διοικητικού Συμβουλίου για την έκτακτη αύξηση του κεφαλαίου Ορισμός του τριετούς επιχειρηματικού σχεδίου

24 Ιουν ορισμούς της ιδιοκτησίας

7 του Ιούλη έναρξη με 120 εκατομμύρια το ποσό της αναμενόμενης η αύξηση κεφαλαίου

19 Ιούλη αναχώρηση για την προετοιμασία στις Η.Π.Α.

120 000 000 Το ποσό της αναμενόμενης αύξησης κεφαλαίου

70 εκατομμύρια περισσότερη ρευστότητα στην αγορά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εάν είναι απαραίτητο

Δεν υπάρχουν σχόλια: