JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Γιουβέντους, θα χτυπήσει την αγορά Aguero.


Μετά την αύξηση κεφαλαίου τα χέρια των Marotta, Guild και Fabio έχουν λυθεί, οι άνδρες της Γιουβέντους είναι έτοιμοι πλέον για να βγουν στην αγορά, και να αρχίσουν να κάνουν τα ψώνια τους. Ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τα σχέδια της Γιουβέντους θα είναι περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Αρκετά καλά ώστε να αναδιαρθρώσει την ομάδα και να της προσφέρει ένα αστέρι, ο Aguero φαίνεται να είναι κοντά. Ως μέρος των επενδύσεων θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά των 4 παιχτών (37.250.000).

Ή λίστα είναι σχεδόν έτοιμο: περίπου 30 εκατ. ευρώ για έναν κορυφαίο παίκτη, 9-10 εκατ. ευρώ για την επικείμενη αγορά του Lichtsteiner, και κάποιες άλλες μικρές αλλαγές, ας πούμε, για να ολοκληρώσει το ρόστερ που θέλει ο Κόντε. Μετά από αυτό, το τέλος των μετρητών. Έχοντας κάνει προσφορά χρημάτων, μπορεί να αρχίσει της μεταγραφές από τον «El Kun», Sergio Aguero, 23, η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να τον πουλήσει σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Πρώτη είδηση ​​είναι ότι η τιμή του έχει μειωθεί, καθώς η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη για μια εξοικονόμηση εκατομμυρίων ευρώ, πέντε με την αύξηση της ρήτρας έξω, ορίζεται σε 45. Ακόμη πάρα πολλοί, 40 αλλά το σημαντικό ήταν το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων, η οποία εμφανίστηκε εδώ και καιρό. Δεύτερη είδηση: Ο Aguero είναι διαθέσιμος να μετακινηθεί στην Γιουβέντους, πείθεται από μια προσφορά, περίπου 7,5 εκατ. ευρώ ανά σεζόν, ένα περισσότερο από ό, τι θα του δίνει η Ρεαλ Μαδρίτη. Όλα τα πράγματα συζητήθηκαν από το τηλέφωνο μεταξύ του Hernan Reguera, ατζέντη του Αργεντίνου , και με τους ηγέτες της Γιουβέντους. Και χθες, από την Ισπανία, η Γιουβέντους έδειχνε ως η πλέον πιθανή επόμενη ομάδα για τον «El Kun". Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κάτι τελειώσει αλλά ότι είναι σε καλό δρόμο. Το άλλο θέμα που απασχολεί τη Γιουβέντους είναι ο Μίρκο Βούτσινιτς, αλλά εδώ είμαστε πραγματικά σε νηπιακό στάδιο: η Ρόμα ζητάει τουλάχιστον είκοσι εκατομμύρια ευρώ, η Γιουβέντους δεν δείχνει διατεθημένη να πληρώσει τέτοιο ποσό αλλά θα μπορούσε να προσφέρει κάποιους παίκτες ως ανταλλάγματα. Εκτός αν πουλήσει Melo και Sissoko. Σε αυτές τις θέσεις των Melo και Sissoko, η Γιουβέντους θα ήθελε να πάρει για τη μεσαία γραμμή της τον Lass Diarra από την Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχει όμως και ανταγωνισμός από την Τότεναμ, και ο ίδιος δεν φαίνεται να είναι τρελό με την προοπτική να παίξει στην Ιταλία. Στον ίδιο τομέα, η Juve εξετάζει και την περίπτωση του Αρτούρο Βιντάλ, του 24χρονου, Χιλιανού μέσου της Λεβερκούζεν. Οι ηγέτες έχουν μιλήσει με τον Fernado Felicevich, τον ατζέντη του. Ο παίκτης είναι στο στόχαστρο και τον Τζένοα, Νάπολη και Μίλαν, η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ.

2 σχόλια:

juve_4_ofi είπε...

αντε ρε παρτε τον βαρεθηκα.
τι ειναι παλη αυτη η μανια με τον μελο να τον πουλησουμε? τοσα εκ. δοσαμε ασε που ειναι και καλος παιχτης. θεωρω μεγαλο λαθος να τον δοσουμε οπως καναμε και με τον ντιεγκο περση οπως και με το giovinco δεν ειναι τεραστιοι παιχτες αλλα παρα πολυ καλοι συγκριση με αυτους που επεζαν στην ομαδα περση.(μελο.μακρισιο.μπονουτσι θα ειναι μεγα λαθος αν φυγουν)
πιστευω πως ο βινταλ ειναι ενας πολυ καλος παιχτης και μπορει να βοηθησει την γιουβε αν οχι σαν βασικος συγουρα σαν μπακαπ

yotaras είπε...

KATΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΟ!!!