JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ο ατζέντης του Rossi συντηρεί τα σενάρια μεταγραφής του στη Γιουβέντους.


Shepherd: "Σε αυτό το στάδιο πρέπει κανείς να έχει υπομονή, γίνεται πολύς λόγος για πολλά πράγματα, δεν υπάρχει κάτι αληθινό και κάτι που εφευρέθηκε. Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα είναι η αγοράς των διαφόρων διαπραγματεύσεων. Άκουσα τον Τζιουζέπε χθες : είναι ήσυχος, και απολαμβάνει τις διακοπές του"


Ναι, μπορεί και να έρθει ο Rossi στην Γιουβέντους. Αυτό επιβεβαιώνεται από τον μάνατζερ του επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Shepherd, μιλώντας στο Radio Kiss Kiss Napoli: " Ο Giuseppe Rossi στην Ιταλία; Στην πραγματικότητα το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι πως έχει συμβόλαιο με την Βιγιαρεάλ για τα επόμενα πέντε χρόνια και είναι χαρούμενος που υπέγραψε πρόσφατα. Στο στάδιο αυτό πρέπει κανείς να έχει υπομονή, γίνεται πολύς λόγος για πολλά πράγματα, δεν υπάρχει κάτι αληθινό και ότι κυκλοφορεί είναι απλώς φήμες. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι η αγοράς και θα κάνουμε διάφορες διαπραγματεύσεις. Μίλησα με τον Τζιουζέπε χθες : είναι ήσυχος, και απολαμβάνει τις διακοπές του, νομίζω ότι όταν αυτά τα πράγματα έρθουν προς συζήτηση θα δούμε.

Του αρέσει η προοπτική να έρθει στη Γιουβέντους; Νομίζω ότι ένας παίκτης με τις αρετές του Rossi δεν έχει δυσκολία σε καμιά ομάδα, κάνει σκληρή δουλειά και δεν απευθύνεται σε μια οποιαδήποτε ηγεσία, το μέλλον θα δείξει . "

Δεν υπάρχουν σχόλια: