JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Conte: «Πρέπει φέτος να δούμε την πραγματική Γιουβέντους».

Ο Antonio Conte έχει στο Vinovo χθες την ευκαιρία στην πρώτη ημέρα προπόνησης, που προορίζονταν για να δουν τους τραυματίες ( De Ceglie , Quagliarella και Martinez ) αν είναι πλέον έτοιμοι. Ήταν μια ευκαιρία για τον νέο προπονητή της Γιουβέντους να ελέγξει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι τρεις αυτοί παίκτες μετά την μακρά περίοδο αποθεραπείας τους, και έκανε μια σύντομη δήλωση στα μικρόφωνα του «Juventus Channel»:

"Υπάρχει μεγάλη θέληση να ξαναξεκινήσουμε, όχι μόνο από τη μεριά μου και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Χρειάζεται ενθουσιασμός, πρέπει να ξαναβρούμε το πνεύμα της Γιουβέντους. Μετά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με όλους τους ποδοσφαιριστές, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τους βρήκα όλους διαθέσιμους και νευριασμένους για την εξέλιξη του περασμένου campionato. Αυτή είναι μία καλή βάση, αλλά τώρα πρέπει να περάσουμε από τα λόγια, στην πράξη".

Για την ώρα έχει αρχίσει να ασχολείται με τους De Ceglie, Martinez και Quagliarella. Σύντομα όμως θα αγγίξει και τους άλλους, ειδικά τους νεοφερμένους:

"Αυτοί οι παίκτες αποκτήθηκαν σε συμφωνία με τη διοίκηση. Για τον Πίρλο, είναι λίγα που να πρέπει να παρουσιάσω, έχει σημαντική τεχνική ποιότητα, έχει τη θέληση να επιστρέψει μετά από μία χρονιά γεμάτη ατυχίες, ξέρει τι σημαίνει να κερδίζεις και κυρίως ξέρει πως να το κάνει. Ο Πασίεντζα, με είχε εντυπωσιάσει από τη Νάπολι, με τον τρόπο που κάλυπτε τη μεσαία γραμμή μαζί με το Γκαργκάνο. Είναι αποφασιστικός, συγκεντρωμένος, θα βοηθήσει πάρα πολύ. Και ο Ζίεγκλερ, προέρχεται από μία άσχημη χρονιά. Έχει καλό πόδι και είναι πολύ γρήγορος. Θα δουλέψω με όλους σε επίπεδο τακτικής, πρέπει να βρούμε ένα πρόγραμμα για όλους".

Μίλησε επίσης και για τον ενθουσιασμό των οπαδών και την αποδοχή που έχει στις τάξεις τους :

"Μου αρέσει η αγάπη των οπαδών, εύχομαι αυτός ο ενθουσιασμός να είναι συνεχής και να κρατήσει όλη τη χρονιά. Είναι ανάγκη να επιστρέψουμε και να είμαστε η Γιούβε που όλοι ξέρουν και αγαπάνε, ηΓιούβε που πρέπει να είναι, ανταγωνιστική και να πολεμάμε μέχρι το τέλος. Για να κερδίζεις πολλές φορές, χρειάζεται κάτι πολύ μικρό. Οι πράξεις θα μιλήσουνε για εμένα, όπως κάνω πάντα στην καριέρα μου".

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

Oποτε αφου ειναι συμφωνος με τις κινησεις τις διοικησης δεν θα εχει καμια δικαιολογια σε περιπτωση που η ομαδα δεν τα παει καλα(στο στιλ δηλ οτι δεν μου φερανε τους παικτες που ζητησα)

Juve-ntinos.!!! είπε...

Δεν νομίζω φίλε Κωνσταντίνε να είναι τέτοιος τύπος ο Κόντε, δεν νομίζω να αποτύχει αλλά και αν υπάρχει μια πιθανότητα να αποτύχει να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ψάχνει δικαιολογίες. Ας τον αφήσουμε να δουλέψει και να φέρει όποιους παίκτες θέλει, αυτός ξέρει τι παίκτες θέλει για να εφαρμόσει τα συστήματα του.