JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μέλο: Δεν έχω πρόθεση να φύγω

Ο Φελίπε Μέλο εμφανίστηκε ενοχλημένος από τη φημολογία περί αποχώρησης του από τη Γιουβέντους,αλλά και από την μη διάψευση των σεναρίων από την πλευρά του συλλόγου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ιταλικά δημοσιεύματα ενέπλεξαν το όνομα του Φελίπε Μέλο σε μεταγραφικά σενάρια, κάνοντας λόγο για πρόθεση απόκτησης του Λασανά Ντιαρά από τη Γιουβέντους, με τους «μπιανκονέρι» να εμφανίζονται διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν τον Βραζιλιάνο μέσο στην πρόταση τους προς την Ρεάλ Μαδρίτης.



Ο Βραζιλιάνος, με δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport», σημείωσε: «Αν αισθάνομαι περιττός; Ας πούμε πως η Γιουβέντους δεν με σέβεται, ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει. Ακούω το όνομα μου να εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια, αλλά δεν ακούω κανέναν από την πλευρά του συλλόγου να τα διαψεύδει. Δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ούτε καν τηλεφωνικά. Αισθάνομαι πως είμαι σημαντικός παίκτης για την ομάδα, και δεν επηρεάζομαι από τις φήμες. Θέλω να παραμείνω, αγαπάω τη Γιουβέντους και θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη φανέλα της. Η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη στο Τορίνο, και δεν έχω κανένα λόγο να ψάχνω για μεταγραφή, ειδικότερα τη στιγμή που υπάρχουν προοπτικές για το σύλλογο. Δεν θέλω να αποχωρήσω χωρίς τίτλους. Ονειρεύομαι το σκουντέτο και την επιστροφή στην εθνική Βραζιλίας».

7 σχόλια:

Xristos είπε...

ase mas re melo tora isixous. ta gyriseis ksafnika kai les oti den exeis prothesi na fygeis. oriste mas.

Κωνσταντινος είπε...

Ο Μελο απο το προηγουμενο καλοκαιρι που οι περισσοτεροι απο εμας τον αμφισβητησαν(ειχα μαλωσει με τα περισσοτερα παιδια για την αξια του) ειχε πει πως θελει να μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα και πως θα αποδειξει πως ειναι καλος παικτης και αξιζει τα λεφτα της μετεγραφης του απο τη φιορεντινα.
Κατα την αποψη μου φετος ηταν αν οχι ο καλυτερος παικτης της γιουβε ενας απο τους (πολυ λιγους) καλυτερους.
Ειναι αριστος στα αμυν. καθηκοντα και θα πρεπει να μεινει στην ομαδα,δεν μπορουμε καθε χρονο να παιρνουμε 10 παικτες και να πουλαμε ακομη τοσους ,η ομαδα θα πρεπει να βασιστει σε 3-4 πολυ καλους παικτες, να φτιαξει 1 κορμο και σιγα σιγα να προσθετει τα απαραιτητα κομματια.Οσο για το οτι η ομαδα δεν αντιδραει σε ολα αυτα τα δημοσιευματα περι μεταγραφης του και οτι δεν τον σεβεται αν μη τι αλλο εχει δικαιο.Εχουμε τοση σαβουρα να διωξουμε και εμεις κοιταζουμε πως να ξεφορτωθουμε τον Μελο.
Πως ειναι δυνατον να κανει αυτος ο παικτης για τι ρεαλ και οχι για τι γιουβε ???

Xristos είπε...

ego eimai eknevrismenos me ton melo oxi epeidi einai abalos alla me ton eristiko tou xaraktira pou merikes fores pairnei kokkines kartes kai xantakonei tin omada

magica juve είπε...

αν εξαιρεσουμε το παιχνιδι με την παρμα που ξεσπασε,ολη την υπολοιπη χρονια ηταν ο καλυτερος παιχτης...και απο την στιγμη που θα εχεις τον πιρλο αμ χαφ χρειαζεσαι εναν παιχτη να μαρκαρει...στα + του μελο ειναι οτι βαραει και δεν τραυματιζεται ευκολα...εχουμε τοσους αμπαλος που πρεπει να διωξουμε τον μελο βρηκαν πρωτο???

Παναγιώτης είπε...

Σωστός και ο Κωνσταντίνος και ο Magica. Και για εμένα ο Melo ήταν μέσα στους κορυφαίους για μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ χρονιά. Ακόμα δεν βρέθηκε ένας προπονητής που θα μπορέσει να τον τιθασεύσει. Φοβάμαι μη τυχόν έρθει σε ρήξη με τον Antonio φέτος, μιας και αυτός δεν θέλει πολύ για να πάρει ανάποδες. Αν μπορέσει να δείξει τον καλό του χαρακτήρα ο Melo είναι ένα βαρόμετρο στο κέντρο. Προσωπικά τον θέλω ενδεκαδάτο.

yotaras είπε...

Eλα ρε παιδια ΜΕΛΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!
Μασαει σιδερα ο τυπος και δεν νιωθει τιποτα!Τα σουτ εαν μειωνε λιγακι θα ηταν και εφτιαχνε και τη συμπεριφορα του θα ηταν ΤΟΠ!

stelios_pablo είπε...

σε μια ομαδα κωλοχανίο λογικο ειναι να βλεπεις και τετοιες συμπεριφορες..
το θεμα ειναι οτι μεθοδευεται απομακρυνση του, αν σκεφτουμε και τα ονοματα που ακουγονται ως στοχοι της Γιουβε..