JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Γιουβέντους-Κάλιαρι 1-1, επιστροφή Πογκμπά με γκολ.


Ο Αλέγκρι αποφάσισε να ξεκουράσει πολλούς από τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς με την Ρεάλ και τα καλύτερα νέα ήταν η επιστροφή του Πολ Πογκμπά μετά από 52 ημέρες και μάλιστα με γκολ. Οι μπιανκονέρι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, κατέβασαν ταχύτητα στο δεύτερο και τελικά έμειναν στο 1-1 με την Κάλιαρι, που συνεχίζει να έχει ελπίδες παραμονής. Ο Γάλλος χρειάστηκε μόλις 3’ για να απειλήσει, με το σουτ του να περνάει λίγο άουτ, ενώ με κάθε ευκαιρία δοκίμαζε το πόδι του και έκανε ατομικές ενέργειες σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι είναι έτοιμος για το ματς με την βασίλισσα. Παντοΐν και Ρόμουλο τέσταραν τον Μπρκιτς, ενώ το σουτ του Κομάν πέρασε λίγο άουτ, με την Γιουβέντους να πιέζει. Οι φιλοξενούμενοι, παρότι ήταν εκείνοι που καίγονταν για βαθμούς, δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα μείνει μέχρι το ημίχρονο, ο Πογκμπά «χτύπησε» στο 45’ με δόση τύχης. Ο Γάλλος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τσεπιτέλι και ο Μπρκιτς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει το 1-0. Το ματς άνοιξε στην επανάληψη, με τους νησιώτες να είναι πιο απειλητικοί, όμως να μην φτάνουν εύκολα σε ευκαιρίες. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, με τον Στοράρι να βγάζει το σουτ του Σάου και στο 86’ οι προσπάθειες των παικτών της Κάλιαρι δικαιώθηκαν. Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ροσετίνι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, όμως ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το τελικό 1-1.

JUVENTUS-CAGLIARI 1-1

RETI: Pogba 45', Rossettini  85'

JUVENTUS
Storari; Romulo, Barzagli, Ogbonna, Padoin; Pereyra (30' st Vitale), Marchisio (14' st Sturaro), Pogba (18' st De Ceglie); Pepe, Matri, Coman
A disposizione
: Buffon, Rubinho, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Marrone, Morata, Llorente.
Allenatore: Allegri

CAGLIARI
Brkic, Balzano, Ceppitelli (28' st Diakitè), Rossettini, Avelar; Donsah (23' st Sau), Crisetig, Joao Pedro; Ekdal; Farias, Cop (32' st Longo)
A disposizione
: Cragno, Colombi, Conti, Pisano, Murru, Barella, Capuano, Cossu.
Allenatore: Festa

ARBITRO: Peruzzo
ASSISTENTI: Schenone, Galloni
QUARTO UFFICIALE
: Vivenzi
ARBITRI D'AREA
: Tommasi, Pezzuto

AMMONITI: 32' pt Avelar, 12' st Marchisio

Δεν υπάρχουν σχόλια: