JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Επαφές με Καβάνι έχει η Γιουβέντους.




Ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να κάνει δικό της τον Έντισον Καβάνι φέρεται να είναι η Γιουβέντους, η οποία βρίσκεται σε επαφές με τον παίκτη έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή. 
Οι «μπιανκονέρι» κινούνται ήδη δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς φέρονται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Πάουλο Ντιμπάλα, χωρίς ωστόσο να είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν εκεί. Τα βλέμματα των πρωταθλητών Ιταλίας είναι στραμμένα προς το πρόσωπο του Έντισον Καβάνι, με τον οποίο βρίσκεται σε συνεχείς επαφές
. Στόχος τους είναι να τα βρουν στο οικονομικό με τον Ουρουγουανό διεθνή(Ιταλικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για 5.000.000 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους ανά σεζόν) κι έπειτα να διαπραγματευτούν με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία φέρεται να αξιώνει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ για την πώλησή του.
 Ωστόσο, ένα από τα σημαντικά «αγκάθια» στην υπόθεση είναι η περίπτωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πως επηρεάζει το «deal» εκείνη; Εάν ο Σουηδός αστέρας αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από το Παρίσι, τότε οι Παριζιάνοι θα δώσουν περισσότερα χρήματα στον Καβάνι προκειμένου εκείνος να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας. 
Φαίνεται πως υπάρχει ακόμα δρόμος στην υπόθεση, την ώρα που κι η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκφράσει το δικό της ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Παρί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: