JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Αλέγκρι: "Πάμε Βερολίνο για να φέρουμε το κύπελλο στο Τορίνο"


«Απίστευτο, αλλά αληθινό." Οι ρεαλιστικές αλλά απίστευτα ικανοποιημένος, ο προπονητής Allegri. "Έχω μόνο να συγχαρώ τα παιδιά, είναι μια μεγάλη βραδιά για τους ίδιους και για όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή την εποχή είναι πραγματικά μεγάλη πρόκριση, επειδή ίσως κανένας δεν θα μπορούσε να περιμένει. Ο 
τελικός είναι μια μεγάλη ικανοποίηση, παίξαμε ένα μεγάλο αγώνα και τα καταφέραμε." Δήλωσε ο Max Allegri φανερά χαρούμενος μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Μπερναμπέου. "Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να έχουν θάρρος. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες, τότε θα φτάναμε επάξια στον τελικό. Και είμαστε πλέον εκεί... ελπίζω να είναι καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε λίγο, αλλά χάσαμε τόσες πολλές αντεπιθέσεις, για την ομάδα δεν υπάρχει τίποτα να πω, όχι μόνο για ό, τι έκανε απόψε, αλλά όλο το χρόνο. "

Ρωτήθηκε και για την αντίπαλο της Γιούβε στον τελικό και απάντησε: "Η Μπαρτσελόνα; Προς το παρόν είναι σχεδόν αδύνατο να παίξουμε εναντίον της διπλά παιχνίδια. Είναι άλλο πράγμα να παίξεις μαζί τους δύο παιχνίδια, και άλλο πράγμα να παίξεις ένα τελικό. Είμαστε ενήμεροι για τις ικανότητές τους, αλλά ξέρουμε και τις δικές μας, θα πάμε στο Βερολίνο και πιστεύουμε ότι μπορούμε να φέρουνε στο σπίτι μας το μεγάλο τρόπαιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: