JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Αλέγκρι: "Είμαστε εδώ και μετά θέλουμε να πάμε στο Βερολίνο"

Ο Αλέγκρι μίλησε στη συνέντευξη τύπου για το αυριανό παιχνίδι και δήλωσε αισιόδοξος.


"Η κίνηση με το Sturaro στο πρώτο ματς δεν ήταν έκπληξη ... να πω ότι σκέφτηκα πως θα μας εξυπηρετούσε και μου έδωσε μια θετική απάντηση. Ωστόσο, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Pogba να μπει στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό "

"Ο Κάρλος είναι για εμάς και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου μια τεράστια τιμή. Είναι χαρά να τον παρακοκουθούμε να παίξει. Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί επίσης σημαντικούς στόχους στο Champions League ... ".

"Τίποτα δεν αλλάζει. Όπως είπα και στο πρώτο παιχνίδι, πιστεύω ότι δεν θα τελειώσει 0-0. Είμαστε δύο ομάδες που επιτίθενται και σκοράρουν. Έβγαλα από το μυαλό μου το πρώτο παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε τον αγώνα σαν να είμαστε στο μηδέν, αν και φυσικά έχουμε το πλεονέκτημα έχοντας κερδίσει το πρώτο  παιχνίδι ".

"Όσον αφορά την προετοιμασία μας και την Τακτικής μας αυτό που πρέπει να έχουμε είναι πολύ ηρεμία. Εδώ, σε αντίθεση με το Μόντε Κάρλο, όπου θα μπορούσε να τελειώσει ισόπαλο για τα τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων δεν δίνουν περιθώρια να τελειώσει το ματς ισόπαλο 0-0, θα υπάρξουν γκολ, οπότε πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Δεν βλέπω γιατί δεν θα πρέπει να είναι το μυαλό στο Βερολίνο, δεν βλέπω γιατί δεν πρέπει να το πιστεύουμε. Είμαστε εδώ και θα πρέπει να πάμε μετά από εδώ  στο Βερολίνο! ".

"Όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Ας δούμε αν θα πάμε στο Βερολίνο. Νομίζω πως ο Τέβεζ είναι καταπληκτικός, σίγουρα ζει τη μεγάλη στιγμή του. Ξέρω πώς να θυσιάσει τον εαυτό του για την ομάδα και ξέρει πώς να διαβάσει το παιχνίδι. "

"Θα κοιμηθώ απόψε σίγουρος. Αύριο το βράδυ λιγότερο. Μια ερώτηση του χαρακτήρα. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε μια μεγάλη απόδοση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε την μπάλα περισσότερο από αυτούς. Πρέπει να την κρατήσουμε περισσότερο από το 52% και το 48% ήρθε στο πρώτο ματς. Παίζουμε ενάντια σε παίκτες με εντυπωσιακή ταχύτητα εκτέλεσης".

"Ο Morata έχει εμπειρία, έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά: έχει τεράστιο ταλέντο και είναι επίσης νέος. Πρέπει να συνεχίσει έτσι".

"Είναι ένας ημιτελικό του Champions League θα υπάρξει μεγάλη συγκέντρωση. Όταν άρχισα προπόνηση ο στόχος ήταν να φτάσουμε μέχρι τους οκτώ του μια Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο θα είναι ένα παιχνίδι όπως τα άλλα και είμαι πολύ χαρούμενος αύριο το βράδυ να είμαι στον πάγκο της Γιουβέντους, απολαμβάνοντας το παιχνίδι, αλλά επιθυμία μου είναι να πάμε στο Βερολίνο ".

"Αλλά αυτά είναι μόνο τα στατιστικά στοιχεία. Πιστεύω ότι αύριο θα είναι πολύ δύσκολα ενενήντα λεπτά. Πράγματι ατελείωτα".

"Ο Vidal έπαιξε τόσο εσωτερικός όσο και πλέι μέικερ και είναι καλός και στους δύο ρόλους, έτσι ώστε να μπορεί να παίξει πλέι μέικερ αύριο, ειδικά αν παίξει ο Pogba. Ο Pogba μπορεί να είναι καθοριστικός, διότι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Αύριο θα αποδείξει την αξία του, παίζοντας ένα παιχνίδι με μεγάλη ωριμότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: