JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ο Αλέγκρι "απάντησε" στον Λουίς Ενρίκε.




Ο Λουίς Ενρίκε εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τη Γιουβέντους και όχι τη Ρεάλ στον τελικό του Champions League και ο Μάσιμο Αλέγκρι φρόντισε να δώσει... πληρωμένη απάντηση στον Ισπανό.

Ειμαστε 95 λεπτά μακριά από τον τελικό του Champions League. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στο Bernabeu, η Ρεάλ έχει παίκτης με πολύ μεγάλο ταλέντο που τρέχουν μαζί με τη μπάλα με υπερηχητική ταχύτητα.
Θα χρειαστεί από άποψη τεχνικής να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σύγκριση με τον αγώνα της περασμένης Τρίτης (σ.σ. 2-1 η Γιουβέντους τη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League).
Όμως έχουμε καιρό να μιλήσουμε για αυτό το ματς, θα το κάνουμε από Κυριακή ή Δευτέρα", δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος δεν άφησε να... πέσει κάτω το σχόλιο του Λουίς Ενρίκε που εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει τη Γιουβέντους στον τελικό της 6ης Ιουνίου στο Βερολίνο.
"Εύχεται να μας συναντήσει στον τελικό; Το ίδιο ευχόμαστε και εμείς. Λέγοντας αυτό, θέλω να τονίσω πως η Μπαρτσελόνα παίζει ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τους τρεις παίκτες που έχει μπροστά να είναι δαιμονισμένοι.
Είναι όμως άλλο πράγμα να έχεις να τους αντιμετωπίσεις σε δύο παιχνίδια και διαφορετικό σε ένα μόνο, στον τελικό...".
Για να αιτιολογήσει μάλιστα το σχόλιό του, ο Αλέγκρι αναφέρθηκε σε ένα σωρό περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια και τα οποία έχουν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό κατάκτηση τροπαίων.
"Το Champions League είναι μία παράξενη, ιδιαίτερη διοργάνωση. Μου έρχεται στο μυαλό η Μίλαν που έχασε στην Κωνσταντινούπολη αν και νικούσε 3-0 στο ημίχρονο και δύο χρόνια μετά πήρε το τρόπαιο χάρη σε ένα φάουλ του Πίρλο που χτύπησε στο σώμα του Ιντσάγκι.
Σκέφτομαι την Τσέλσι που πρώτα έχασε το τρόπαιο από ένα γλίστρημα του Τέρι από το σημείο του πέναλτι και μετά το κατέκτησε εκμεταλλευόμενη το μοναδικό κόρνερ που κέρδισε στον τελικό με τη Μπάγερν.
Έχω στο μυαλό μου το Champions League που κατέκτησε πέρυσι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν πίσω στο σκορ ένα λεπτό πριν το τέλος...".
Τέλος, ο Αλέγκρι επεσήμανε ότι είναι σημαντικό το ματς πρωταθλήματος με την Κάλιαρι το Σάββατο (η Γιουβέντους έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα) καθώς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πογκμπά μετά από 50 ημέρες αποχής οπότε θα διαπιστωθεί η ετοιμότητά του ενόψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ.
Πηγή:sport24.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: