JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Συμφωνία Γιούβε με Καβάνι.!

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με τον Έντινσον Καβάνι ενόψει της νέας σεζόν όμως το deal είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον... Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Έντινσον Καβάνι μετακόμισε το καλοκαίρι του 2013 από τη Νάπολι στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως δεν αποκλείεται σε μερικούς μήνες από τώρα να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, αλλά αυτή τη φορά αρκετά πιο βόρεια, στο Τορίνο.

Όπως αποκαλύπτει η "Gazzetta dello Sport" σε σημερινό της δημοσίευμα, η Γιουβέντους συμφώνησε με τον Έντινσον Καβάνι για να φορέσει τα ασπρόμαυρα από τη νέα σεζόν, με το deal μεταξύ των δύο πλευρών να κάνει λόγο για συμφωνία τετραετούς διάρκειας και 7.5 εκατομμύρια ευρώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Ωστόσο υπάρχει και ένας όρος στην συγκεκριμένη συμφωνία μεταξύ του "Matador" και της "βέκια σινιόρα" και αυτός έχει να κάνει με το αν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη νέα σεζόν.

Σε περίπτωση που ο "Ίμπρα" μείνει στο Παρίσι τότε ο 28χρονος Ουρουγουανός στράικερ θα φορέσει τη φανέλα της Γιουβέντους, κάτι όμως που δεν θα γίνει αν αποχωρήσει ο Σουηδός από το "Παρκ Ντε Πρενς" καθώς οι Παριζιάνοι δεν είναι διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να στερηθούν ταυτόχρονα και τα δύο μεγάλα επιθετικά τους όπλα.

Ιδού και η αποκάλυψη της συμφωνίας του Καβάνι-Γιούβεντους όπως το μετέδωσε η Gazzetta dello Sport.


Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: