JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γερά στο «κόλπο» για Ρόσι Γιουβέντους και Ιντερ.


Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να δώσει στη Βιγιαρεάλ τα 30 εκατ. ευρώ που ζητάει για τον Τζουζέπε Ρόσι και οι ιταλικές ομάδες ετοιμάζουν να καταθέσουν την πρότασή τους για να πάρουν τον παίκτη, που φέτος σημείωσε 35 γκολ με το κίτρινο υποβρύχιο.

Συγκεκριμένα, Γιουβέντους και Ιντερ κινούνται ενεργά για την απόκτηση του Ιταλοαμερικανού επιθετικού, που πάντως φέρεται να έχει εκνευριστεί με τη διοίκηση του «κίτρινου υποβρυχίου» για τη στάση που κρατάει απέναντι στους Καταλανούς.


Οι «νερατζούρι» σχεδιάζουν να μπουν «σφήνα» με μια πρόταση στα 20 εκατ. ευρώ και τον Γκόραν Πάντεφ στα ανταλλάγματα. Όσο για την «κυρία», το δικό της ενδιαφέρον για τον 24χρονο στράικερ είναι μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας και, μάλιστα, έχουν υπάρξει επαφές ανεπίσημες του αθλητικού διευθυντή των «μπιανκονέρι», Τζουζέπε Μαρότα, με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 30 εκατ που θέλει η Βιγιαρεάλ.

6 σχόλια:

yotaras είπε...

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ! ΤΙ ΑΓΚΟΥΕΡΟ,ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΚΑΙ ΙΓΚΟΥΑΙΝ!ΤΟΝ ΡΟΣΙ ΠΑΡΤΕ!

Juve-ntinos.!!! είπε...

yotara θα ακούσουμε πολλά ονόματα ακόμα είναι μακρύ το καλοκαίρι και ξέρεις ότι οι Ιταλοί είναι πρώτη στα σενάρια και κάθε μέρα βγάζουν και κάτι, αλλά και γω μαζί σου είμαι ο Ρόσι θα κάνει μεγάλα πράματα στη Γιούβε αν έρθει, όπως το ίδιο πιστεύω και για τον Μπενζεμά.

Παναγιώτης είπε...

Και ακόμα είναι 6 Ιουνίου... Εεεεεεεε ρε τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα! Όπως και να έχει πάντως ο Ρόσι είναι παικτούρα ΟΛΚΗΣ!

mike_bianconero είπε...

Ρε παιδια τι πινουν εκει στην Ιταλια???? "Η Μπαρτσα δεν ειναι διατεθημενη να δωσει 30 εκ. για Ροσι" και απο την αλλη "Η Μπαρτσα εχει προβαδισμα για τον Σαντσεζ" ποσο κανει ο Σαντσεζ ρε??? κατω απο 30???Δε νομιζω.......

Κωνσταντινος είπε...

Καλος παικτης αλλα 30μ ???
Πολλα για τον συγκεκριμενο,αν και νομιζω πως η ομαδα θα πρεπει να παρει πρωτα τους καταληλους μεσους και τα μπακ που χρειαζεται και μετα ας κοιταξει για επιθετικους.Αλλωστε και τους καλυτερους επιθετικους να εχεις αν δεν εχεις μεσους που να μπορουν να δημιουργησουν τις καταληλες ευκαιριες για αυτους τοτε τσαμπα τους εχεις.

Dima είπε...

rossi ela stn juve valoume tn del piero pagiti eisai aksios antikatastatis