JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι απομακρύνεται από τη Γιούβε.


Η μεταγραφή του Αλμπέρτο Ακουιλάνι στη Γιουβέντους δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ αφού οι «μπιανκονέρι» έκαναν πίσω και δεν θα δώσουν τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της.


Σε αυτή την περίπτωση ο διεθνής Ιταλός μέσος θα χρειαστεί να επιστρέψει στην Λίβερπουλ όπου ο Κένι Νταλγκλίς δεν τον υπολογίζει. Αυτό μπορεί να έχει μοιραία αποτελέσματα για τον 27χρονο πρώην παίκτη της Ρόμα αφού από την μέρα που αποφάσισε να φύγει από τους «τζιαλορόσι» δεν έχει κατορθώσει να δείξει την πραγματική του αξία.


Σε αυτό έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό οι πολλοί τραυματισμοί που είχε την τελευταία διετία τόσο στο Λίβερπουλ όσο και στο Τορίνο. Πισωγυρίσματα που τον έθεταν εκτός πλάνων των εκάστοτε προπονητών του.


Ο πιο σημαντικός λόγος της άρνησης των ιθυνόντων της Γιουβέντους να αποκτήσουν τον Ακουιλάνι ήταν και τα χρήματα που ζητούν οι «κόκκινοι» προκειμένου να αποδεσμεύσουν τον αμυντικό μέσο. Το ποσό φτάνει τα 16 εκ. ευρώ, εξαιρετικά μεγάλο κόστος για έναν ευπαθή σε τραυματισμούς ποδοσφαιριστή.


Ακόμα μια αποτυχημένη μεταγραφή του Ράφα Μπενίτεθ λίγο πριν αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και την χρεώσει και με την δική του αποζημίωση που έφτανε τα 6.5 εκ. ευρώ παρακαλώ. Το ενθαρρυντικό για τον Ιταλό χαφ είναι πως στο «κόλπο» της απόκτησης του μπήκε δυναμικά η Μίλαν αλλά το θέμα είναι πως δεν προσφέρει παραπάνω από 8 εκ. ευρώ για να τον πάρει στο Μιλάνο. Τα μισά δηλαδή από αυτά που ζητούν οι Μερσεϊσάιντερς…

2 σχόλια:

yotaras είπε...

ΕΥΓΕ! ΟΥΦ ΤΙ ΧΑΡΑ!!!

Xristos είπε...

16 ekatommyria zitise i leverpool gia na ton kanoume diko mas eno i milan zitaei 8 gia na ton apoktisei. e tote kala kaname kai den ta dosame