JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ντελ Πιέρο: "Ο Πίρλο είναι ηγέτης, ο Πογκμπά παίκτης του μέλλοντος"

Ο Άλεξ Ντελ Πιέρο μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό και αποθέωσε Πίρλο και Πογκμπά.


"Σπουδαία πρόκριση στον τελικό για τη Γιούβε, Ο Πίρλο; Είναι ένας ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου, είναι ένας παίκτης εξαιρετικής ευφυΐας και τελικά κάνει τη διαφορά. Ο Pogba; Είναι ο παίκτης για το μέλλον, για την τεχνική και φυσική δύναμη του. Είναι ένας παίκτης με φυσική κατάσταση που συγκρίνετε νε τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, πολύ μοντέρνος χάφ, που έμελλε να γίνει το νούμερο ένα στο χώρο του κέντρου".

"Η νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ - πρόσθεσε ο Del Piero - και ίσως η επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό, έβαλαν κάτι στο μυαλό των παικτών, οι οποίοι από τότε αισθάνονται πιο ελεύθεροι. Το Μπερναμπέου; Η πρώτη φορά που βρέθηκα εκεί ένιωσα ένα εξαιρετικό συναίσθημα. Έχεις την αίσθηση ότι ετοιμάζονται να παίξουν στο στάδιο το πιο διάσημο θέατρο στον κόσμο, με το πιο απαιτητικό κοινό. Το Μπερναμπέου είναι ένας μύθος. Το χειροκρότημα για το 2008; Όταν παίζεις ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις, μπορείς και να χάσεις, πάνω από όλα όμως πρέπει να διασκεδάσεις, είναι ένα παιχνίδι και αυτό είναι όλο, ό, τι συνέβη εκείνο το βράδυ ήταν καταπληκτικό. Η δημόσια αναγνώριση ήταν υπέροχο συναί. Όταν άκουσα το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, ένιωσα να είναι 1,95 και όχι 1,74".

Μίλησε και για προπονητή της Ρεάλ Κάρλο Αντσελότι και τη σχέση μαζί του: "Θαυμάσια σχέση, έφτασε μόλις είχα αρχίσει να αναρρώνω μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου στο γόνατο που με έκανε να χάσω το μισό της σεζόν 1998-1999. Είχε τη δυνατότητα να περιμένει και με οδηγείσαι  στο να είμαι ο ίδιος όπως πριν από τις προηγούμενες δύο σεζόν. Δεν ήταν εύκολο, αλλά πάντα θα σέβομαι και θα εκτιμώ αυτή του τη στάση. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και έναν σπουδαίο άνθρωπο. Αυτό που έμαθα από αυτόν; Πολλά πράγματα, και συγκεκριμένα ένα, το οποίο είναι ότι μπορείς να είσαι ένας μεγάλος ηγέτης χωρίς να φωνάζεις. Ο Αντσελότι έχει κρατήσει όλες τις ιδιότητές του ως ένας άνθρωπος ισορροπημένος και ευγενικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: