JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Marotta: "Μας αρέσει o Perotti"

Πριν από λίγες ημέρες, οι φήμες της αγοράς είχαν αναφέρει το όνομα του Diego Perotti (22) ως πιθανή ενίσχυση της Γιουβέντους για την επόμενη σεζόν. Σήμερα έρχεται η επιβεβαίωση της Γιουβέντους μέσω του γενικού διευθυντή της Giuseppe Marotta, ο οποίος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα on-line ABC de Sevilla , έδειξε την εκτίμησή του για τον παίκτη της Σεβίλλης: « είναι αλήθεια ότι μας ενδιαφέρει. Θα υπάρχουν συζητήσεις για τον Perotti και αν η Σεβίλλη θέλει, μπορούμε να μιλάμε για αυτόν. Δεν πρόκειται να συζητήσουμε δημόσια για αριθμούς, πρόκειται για έναν ενδιαφέροντα παίκτη, αλλά προς το παρόν, έχουμε εμπλακεί σε άλλες δραστηριότητες της αγοράς ". Η Σεβίλλη θα πωλούσε τον Αργεντίνο με ιταλικό διαβατήριο, εφόσον ελάμβανε από εσάς μια καλή πρόταση, αν και για τώρα, από την Γιουβέντους δεν έχει λάβει καμία προσφορά.

2 σχόλια:

mike_bianconero είπε...

Παιχταρα...Επειδη παρακολουθησα παιχνιδια της Σεβιλης φετος(λογω Σκαι)μπορω να πω οτι ειανι πολυ καλος παικτης εξελιξιμος.....Αλλα προτιμαω Μπαστος.....

Juve-ntinos.!!! είπε...

Συμφωνώ μαζί σου mike, δεν έχω άποψη για τον Perotti δεν τον έχω παρακολουθήσει και δεν ξέρω το κατά πόσον είναι καλός για την ομάδα, ο Bastos νομίζω ταιριάζει πιο πολύ στο στύλ που θέλει ο Κόντε.