JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Κόντε: "Εστιάζουμε στο στόχο μας". 22 παίκτες στην αποστολή.

Ο Αντόνιο Κόντε προέτρεψε τους παίκτες του να συνεχίσουν έως το τέλος, αρχίζοντας από το βράδυ της Τετάρτης με αντίπαλο την Λέτσε πιου παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Γιουβέντους, οι οποία διατήρησε τους τρεις βαθμούς προβάδισμα από την Μίλαν με την νίκη 4-0 την Κυριακή επί της Novara, και πλέον χρειάζονται μόλις δύο νίκες για να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους και να κατακτήσουν το σκουντέτο. Ωστόσο, ο Conte κάνει έκκληση στους παίκτες του για μέγιστη προσοχή στην σύγκρουση αύριο το βράδυ με μια Λέτσε που προσπαθεί να διατηρήσει την παραμονή στην κατηγορία αλλά και η Γιούβε πρέπει να μείνει στην κορυφή.


 "Θα έρθουν αντιμέτωπες δύο εξαιρετικά δραστήριες ομάδες που θέλουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η Λέτσε γιατί έχει ένα σημαντικό στόχο, όπως ακριβώς έναν σημαντικό στόχο έχουμε και εμείς. Εμείς παλεύουμε για κάτι μαγικό, ενώ αυτοί ψάχνουν βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές".


 Οι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στο Vinovo και ζήτησαν να πληροφορηθούν αν η Γιουβέντους θα πρέπει να εξετάζει τα αποτελέσματα των άλλων καθώς η κούρσα του τίτλου φτάνει στο αποκορύφωμά της. Ο Conte απάντησε κατηγορηματικά.


"Είναι ζωτικής σημασίας να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στους εαυτούς μας, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Έχουμε ήδη επιτύχει την άμεση συμμετοχή στο Champions League και είμαστε στον τελικό του Coppa Italia. Αλλά δεν μπορούμε να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο".


 Ένα σημαντικό συστατικό της φετινής εκστρατείας της Γιουβέντους υπήρξε το στυλ παιχνιδιού που επιβάλλονται από τον Conte από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Η εστίαση σε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, με βάση την κατοχή μπάλας του, έχει δει τη Γιουβέντους να έχει συντρίψει τους αντιπάλους της σε πολλές περιπτώσεις.


 "Αυτό το είδος του παιχνιδιού προέρχεται από την επιθυμία να πάρουμε το παιχνίδι από τους αντιπάλους. Έχει γίνει πολύ πιο εύκολο με παίκτες όπως ο Πίρλο. Έχουμε εργαστεί εντατικά για το στυλ του παιχνιδιού μας, αλλά είναι η δέσμευση των παικτών που κατέστησε δυνατό να επιβληθούν". 


 Ο Conte έχει την πολυτέλεια ενός πλήρως ρόστερ στην επιθετική γραμμή για να επιλέξετε, σε συνδυασμό με την επιστροφή του Αλεσάντρο Μάτρι από την τιμωρία της μιας αγωνιστικής.


 "Ο Ντελ Πιέρο έχει ανακάμψει από τη μυϊκή κόπωση και ο Quagliarella είναι στο δρόμο του. Ο Πέπε προπονήθηκε χωριστά χθες. Έχουν μεγάλη επιθυμία και τον ενθουσιασμό να συμμετέχουν, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αύριο και είναι σημαντικό να προβαίνουν σε λογικές εκτιμήσεις. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου - είναι μια σημαντική στιγμή και είναι σωστό να τους συμβουλευτώ".




Μετά την συνέντευξη τύπου ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε τους 22-παίκτες της ομάδα για το σημερινό παιχνίδι το βράδυ στις 21:45 στο Juventus Stadium με την Λέτσε. Ο Simone Pepe παραμένει εκτός αποστολής καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από ένα διάστρεμα στον αστράγαλο που υπέστη στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης. Ο Αλεσάντρο Μάτρι, όμως, επιστρέφει μετά από την απουσία του στο 4-0 της Κυριακής επί της Νοβάρα, λόγω καρτών.


 Η πλήρης ομάδα της Γιουβέντους έχει ως εξής:  1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Caceres, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 De Ceglie, 13 Manninger, 14 Vucinic, 15 Barzagli, 17 Elia, 18 Quagliarella, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Vidal, 23 Borriello, 24 Giaccherini, 26 Lichtsteiner, 28 Estigarribia, 30 Storari, 32 Matri, 34 Marrone.

Δεν υπάρχουν σχόλια: