JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ανιέλι: "Ο Τζίτζι είναι τίμιος ανθρωπός"


Ο πρόεδρος της Γιουβέντους σχολίασε τα τελευταία νέα σχετικά με τον Gianluigi Buffon και τη λάσπη που κάποιοι θέλουν να ρίξουν στο πορτιέρο της Γιούβε. Καθώς κύκλοι στην Ιταλία χωρίς να υπάρχει βάλουν κατά της Γιουβέντους εδώ και κάποιες μέρες χωρίς να είναι μπλεγμένη η Γιούβε στην υπόθεση με τα στημένα που έσκασε σαν βόμβα.

Πρώτα προσπάθησαν να μπλέξουν τον προπονητή της ομάδας Αντόνιο Κόντε, έπειτα το ίδιο προσπάθησαν να κάνουν με τον Μπονούτσι και εδώ και δυο μέρες προσπαθούν να μπλέξουν και τον Μπουφόν με μια υπόθεση άσχετη με τα στημένα που την έχει ερευνήσει η δικαιοσύνη πριν 6χρόνια και δεν βρήκε τίποτα το επιλήψιμο.

Ο Αντρέα Ανιέλι, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «… ο Τζίτζι είναι ένας τίμιος αθλητής και δεν έχει ανάγκη αυτά τα πράγματα. Μου προκαλεί εντύπωση πώς γράφτηκε κάτι τέτοιο στον Τύπο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καν έρευνα για τον Μπουφόν».

Ο πρόεδρος Ανιέλι υπερασπίζεται έτσι τον τερματοφύλακας της Γιουβέντους και την Εθνική σε μια συνέντευξη που έδωσε στη La Stampa, πιο κάτω δείτε τι είπε για τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα και τις σκέψεις του για την επόμενη σεζόν.

Πάμε να δούμε τι θα κάνετε με τα αστέρια της ομάδας στη φανέλα “Για εμάς, τα πρωταθλήματα είναι τριάντα: όπως είπα, δεν αλλάζει κάτι. "  

Στο CNN κάνατε λόγο για 28 τίτλους πρωταθλήματος. "Στο γήπεδο, ξανά λέω έχουμε τριάντα. Στη συνέχεια υπάρχει και ο ρόλος της Ομοσπονδίας που θεωρεί ότι έχουμε 28. Το δικό μας αίτημά είναι για ίση μεταχείριση και δικαιοσύνη. Το οποίο αίτημα μας έχει μείνει αναπάντητο από την FIGC για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η Ίντερ, είχε τερματίσει τρίτη το 2006, διότι ανάμεσά μας υπήρχε η Μίλαν, πήρε τον τίτλο χωρίς να τον αξίζει. Σεβόμαστε τους θεσμούς, αποδεχόμαστε τις αποφάσεις, αλλά  ζητάμε να επανεξεταστεί εκείνο το πρωτάθλημα: δεν το έκαναν, και αυτό και μόνο αποτελεί προσβολή ".  

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σχετικά με τη διερεύνηση στα στημένα παιχνίδια; "Αν κάποιος είναι λάθος να το πληρώσει, διότι επηρεάζει την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου, και χαλάει τα όνειρα των ανθρώπων. Αλλά κάποιος δεν πρέπει να συγχέει μερικούς αγώνες που μπορεί να είναι λογικός ο συλλογισμός του αποτελέσματος, και εδώ θέλω να υποστηρίξω τα λόγια του Μπουφόν. Είναι σαφές ότι, αν μια ομάδα χρειάζεται ένα βαθμό για να παίξει στο Champions League και η άλλη ομάδα έναν βαθμό για να σωθεί, δεν πάει να πει ότι αν έρθει ισόπαλος ο αγώνας θα μιλάμε για ένα στημένο παιχνίδι. Είναι μέρος του αθλητικού κόσμου και δεν έχει τίποτα να κάνει με το στήσιμο αγώνων. Το πρόβλημα είναι σοβαρό, και η δικαιοσύνη είναι ιερή και πρέπει να ρίξει φως σε όλα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχουμε στοιχεία και μετά να μιλάμε για ονόματα. "  

Ο Conte θα παραμείνει ο προπονητής της Γιουβέντους, αν βρεθεί μπλεγμένος; "Ας αναρωτηθούμε τα προβλήματα σήμερα. Με όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, η θέση του είναι κοντά στην ομάδα. Στη συνέχεια, αν κάτι γίνει θα κάνουμε όλες τις εκτιμήσεις τότε, σε περίπτωση που κάτι έχει αλλάξει. Μετά από αυτό, υπάρχουν και άλλα πράγματα. " Τι; "Ο κώδικας της δικαιοσύνης κοντά στην αρχαϊκή άθλημα, αν σκεφτούμε τους όρους του κύκλου εργασιών που έφτασε το ασβέστιο, περίπου 18 δισεκατομμύρια ευρώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ξέρω ότι η αλλαγή των κανόνων του αγώνα είναι λάθος, αλλά όσο το δυνατόν συντομότερα, θα πρέπει να επανεξετάσει τους κωδικούς που μας κυβερνούν. 

Συγκρίνετε τη θέση του Ανδρέα που παίζει σε ένα τουρνουά γκολφ της Κυριακής με επαγγελματίες αθλητές στο υψηλότερο επίπεδο του αθλητισμού είναι λάθος: "Μιλάω της αντικειμενικής ευθύνης και της αποτυχίας να αναφέρουν, για παράδειγμα. Δεν θα ήταν η μόνη μεταρρύθμιση, όμως. "  

Τι χρειάζεται; "Αναθεώρηση της διακυβέρνησης του Συνδέσμου της Serie Α, για να είναι ένας αξιόπιστος εταίρος μπροστά από τα θεσμικά όργανα, το κράτος, CONI και της FIGC. Ο νόμος για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες επιτρέπουν στα άτομα να επενδύσουν γρήγορα και με ευνοϊκές συνθήκες, ο νόμος 91 του 81 με την πιθανή εισαγωγή της έννοιας του επαγγελματία αθλητή, η προστασία των εμπορικών σημάτων, η αναθεώρηση του πρωταθλήματος, με την Ομοσπονδία."  

Έχει ολοκληρωθεί η Γιουβέντους. Υπήρχε μια διαδικασία ανανέωσης του συλλόγου, και των επιχειρήσεων ": Κάθε χρόνο, έρχονται δέκα νέοι παίκτες. Στο πλαίσιο αυτό, το να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την απόδοση της ομάδας φαινόταν αδιανόητο. Σήμερα μπορούμε να ότι το έχουμε κάνει. Αλλά τότε ανοίγει ένα άλλο ερώτημα: αν δημιουργήσουμε ανισορροπίες στην ομάδα; Η απάντηση εξαρτάται επίσης από το τι θα βρούμε στην αγορά: ένα πράγμα θέλω να πω, έχουμε απεριόριστη αγοραστική δύναμη, άλλα πρέπει να βρούμε το σωστό παίκτη σε προσιτή και λογική τιμή".  

Μας δίνεται ένα ανώτατο όριο μισθού; "Όχι. Λέω μόνο ότι η Γιουβέντους έχει και τώρα μεγάλους μισθούς, που είναι μεταξύ 150 και 160 εκατ. ευρώ. Και αυτό μας φέρνει στην πρώτη δεκάδα στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό. . Αν εφαρμόσουμε την εξίσωση, πόσο κοστίζει η ομάδα, πρέπει πάντα να φτάνουμε τουλάχιστον στα προημιτελικά του Champions League ". 

Αναμένατε ότι ο Conte μια τόσο γενναία απόφαση θα ήταν τόσο αποφασιστική; "Είχε κερδίσει δύο πρωταθλήματα της Serie Β, και επιπλέον ήξερα το χαρακτήρα του. Ο Αντόνιο ήταν το κερασάκι στην τούρτα, εργάστηκε πολύ σκληρά και πολύ γρήγορα:. Ξέρει το DNA της Γιουβέντους, το περιβάλλον, και για αυτό κατάφερε να το μεταφέρει στην ομάδα”.

Τώρα ποια θα είναι η κίνηση της ομάδας στην αγορά; "Σκληρή δουλειά από την εταιρεία, και του αθλητικού τμήματος. Θα έλεγα ότι οι Marotta, Paratici, Giovanni Rossi, Nedved, Pessotto πρέπει να κινηθούν έξυπνα. Η πραγματική ικανότητα είναι να κρατήσει μια ανταγωνιστική ομάδα σε συνεχή χρόνο, και να ξέρεις τι να κάνεις όταν έρθει  το τέλος του κύκλου. Ήμασταν στο τέλος του κύκλου κάποια στιγμή και θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να αλλάξουμε. Κάποτε πουλήσαμε τον Ζιντάν, που φάνηκε αναντικατάστατος, όμως αμέσως βρήκαμε τους  Νέντβεντ, Τουράμ και Buffon. Το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα, η δυνατότητα να ανανεωθεί μια ομάδα. " 

Δεν είναι πλέον στην ομάδα ο Del Piero;  "Από τη μία πλευρά, όλες οι ιστορίες έχουν ένα τέλος. Ακόμη και ο καλύτερος συγγραφέας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο σενάριο αποχαιρετισμού: σηκώνει το Κύπελλο του πρωταθλήματος, μέσα στο νέο γήπεδο μας και αποθεώνεται από χιλιάδες κόσμου".  

Είναι δύσκολο να κερδίσει το Champions League; "Για την Γιουβέντους, σύμφωνα με τους διαθέσιμους πόρους, να κερδίσει το Champions League είναι ένας στόχος. Φιλοδοξία του επόμενου έτους είναι να συμμετέχουμε και να κερδίσουμε. "  

Καπέλο εναντίον Κόντε, ποιος κερδίζει; "Η Γιούβε".  

Πως ζήσατε αυτά τα δύο χρόνια; "Ήταν μια αληθινή πρόκληση καθώς έπρεπε να αναζωογονηθεί μια εταιρεία που είχε σχεδόν πεθάνει πριν από δύο χρόνια. Καταφέραμε να Επαναφέρουμε τον ενθουσιασμό σε όσους εργάστηκαν στην ομάδα, οι οπαδοί μας από το 2006 - 2010 είχε χάσει την ομάδα: σαν τους παλιούς δημοκράτες, υποστηρικτές του ρεύματος. Στη συνέχεια, όμως, οι αλλαγές που έγιναν ήταν να χαλάσουμε το παλιό και να αρχίσουμε την ανοικοδόμηση. "

Ένα όνειρο σας έχει υλοποιηθεί, υπάρχει επόμενο; "Το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει, πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Το επόμενο τρόπαιο που θα κατακτήσουμε θα είναι ακόμα πιο όμορφο. "

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

oli tin juventus tha mas mpleksete re malakistiria? ti tha ginei? ante tora min parei protathlima i juventus amesos na tin fate