JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Και ο Γουόλκοτ στο στόχαστρο της Γιούβε!


Η Γιουβέντους έχει στρέψει το βλέμμα στο Λονδίνο και εξετάζει την περίπτωση του διεθνούς Άγγλου μέσου της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ, για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Ο 22χρονος άσος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής των Νιούμπερι καιΣουίντον, προτού ενταχθεί στις ακαδημίες της Σαουθάμπτον. Με την φανέλα των «Αγίων» ο Γουόλκοτ«συστήθηκε» στο αγγλικό ποδοσφαιρικό κοινό, γινόμενος ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τα χρώματα του συλλόγου. Το ταλέντο του νεαρού μέσου κέντρισε το ενδιαφέρον του Αρσέν Βενγκέρ, και η Άρσεναλ δαπάνησε περίπου 5 εκατομμύρια λίρες το καλοκαίρι του 2006 για να τον αποκτήσει. Ο Γουόλκοτ, ο οποίος έχει χριστεί διεθνής με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «Λιονταριών» σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια, συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Αλσατού τεχνικού την τελευταία τριετία, και η αξία του στο οικονομικό «χρηματιστήριο» ανέρχεται στα 14 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Tuttosport», ο νέος τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας», Αντόνιο Κόντε, θεωρεί τον Γουόλκοτ ιδανική προσθήκη για την ομάδα των «μπιανκονέρι» που οραματίζεται ενόψει της επόμενης σεζόν, και έχει αναθέσει στον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, να διερευνήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του. Η Γιουβέντους πραγματοποίησε απογοητευτική πορεία στο φετινόCampionato, καθώς δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και οι ιθύνοντες της «Μεγάλης Κυρίας» έχουν προαναγγείλει πως θα πραγματοποιήσουν τις απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του συλλόγου στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, ώστε να επιστρέψουν οι «μπιανκονέρι» στον δρόμο των επιτυχιών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλός παίκτης με ποδοσφαιρική παιδεία. Θα είναι σημαντική προσθήκη και μαζί με Krasic θα αποτελέσουν αχτύπητο δίδυμο στις θέσεις των μέσων.

Παναγιώτης είπε...

Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω φοβερή συμπάθεια στην Άρσεναλ από Αγγλία (από την εποχή του μεγάλου Ντένις Μπέργκαμπ) και θεωρώ ότι θα κάνει πολύ δουλειά σε εμάς, αφού το ιταλικό ποδόσφαιρο με το πιο αργό τέμπο θα του πηγαίνει κουτί. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον απίθανο να έρθει για αυτό και σταματάω τα όνειρα εδώ...

Xristos είπε...

αν ερθει στην Γιουβεντους ο Γουολκοτ θα εκσπερματωσω. μα την Παναγια

Dima είπε...

mono 14 kostizei... k mlk marotta parakalas g bastos