JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Conte θέλει πίσω τον Giovinco. Όμως, η Πάρμα έχει τον πρώτο λόγο.


Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει στο νέο πρόγραμμα σε περίοπτη θέση τον πλέι μέικερ, ώστε να επιστρέψει στο Τορίνο. Αλλά τώρα η μπάλα είναι στα χέρια της Πάρμα: που έχει το δικαίωμα με 3,5 εκατ. ευρώ να εξαγοράσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς και το άλλο 50% του παίκτη και μετά να κάνει το τίμημα για την μεταγραφή του.

Η Γιουβέντους θέλει το Sebastian Giovinco να επιστρέψει στην ομάδα. Η Πάρμα όμως, αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, και έτσι η συμφωνία αναμένεται να απογειωθεί. Ο Αντόνιο Κόντε έχει ξεκινήσει ήδη να λέει ότι θέλει τον 24 ετών πλέι μέικερ και με κολακευτικά λόγια μιλάει για τον παίκτη της εθνικής ομάδας. Ο πειρασμός είναι πλέον δυνατός για το Sebastian, διότι ο κόουτς προτίθεται να του δώσει κεντρικό ρόλο στο νέο σχέδιο που έχει για την Γιουβέντους στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η μπάλα βρίσκεται ακόμη στα χέρια της Πάρμα όμως. Γιατί; Απλό : Γιατί πολύ άπλα με την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς της συνιδιοκτησίας (με 3,5 εκατομμύρια) η Πάρμα αποκτά ολόκληρη την ιδιοκτησία του παίκτη, και αποκτά επίσης το δικαίωμα να τον πουλήσει όπου εκείνη θέλει το επόμενο έτος. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στην Γιουβέντους να βρουν τα σωστά επιχειρήματα για να «πειστεί» ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος Pietro Leonardi και Tommaso Ghirardi και να δώσουν την συγκατάθεση τους στην επιστροφή του Giovinco στο Τορίνο. Οι δύο, δεν είναι καθόλου αφελής, έχουν ήδη μιλήσει για μερικές προσφορές από την Αγγλία που είναι περί τα 10 - 12.000.000 ευρώ για την αγορά του Giovinco. Μπλόφα; Αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει, σίγουρα η επιστροφή του Sebastian Giovinco στη βάση δεν μπορεί να είναι εντελώς «ανώδυνη» για την Γιουβέντους και τους παράγοντες εκεί στην Corso Galileo Ferraris.

Στα συν της υπόθεσης είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο συλλόγων εξακολουθούν να είναι πολύ καλές, μερικές συνεργασία στο παρελθόν, καθώς και το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του Amauri στην Πάρμα, τον οποίο παίκτης έχει ήδη "απορρίψει" ο Conte, θα βοηθήσει στο να βρεθεί η χρυσή τομή. Τότε, βέβαια, θα διαδραματίσει αποφασιστικό ρόλο στην ίδια την υπόθεση του Giovinco (όπου χθες βρέθηκε στο Τορίνο για μια ημέρα μεταξύ των φίλων του), όσο και αν αγάπησε πολύ την Πάρμα, δεν θα μπορούσε να πει όχι στην επιστροφή του και μάλιστα σε έναν ηγετικό ρόλο στη Γιουβέντους.

3 σχόλια:

Μανολης είπε...

Ελα αγορι μου μην το καθυστερεις...

Xristos είπε...

ela conte ferton piso na kanoume orgia

Dima είπε...

maresei polu o conte sxediazei mia omada me freska podia k pl talento