JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αγκουέρο: Μάχη μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Και πιθανές εναλλακτικές λύσεις.


Συνεχίζονται τα σκαμπανεβάσματα των ανθρώπων της Γιουβέντους για το ποιος θα πρέπει να έρθει στην επίθεση : οι συνήθεις ύποπτοι είναι οι : Μπενζεμά , Τέβεζ , Αγκουέρο ... Σε αυτό το τελευταίο, φαίνεται ότι θα έχουμε μια αναμέτρηση μεταξύ της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης . Χθες, ο μάνατζερ του Αργεντίνου πλέι μέικερ είπε: "Η Γιούβε ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο , αλλά δεν έχει ακόμη υποβάλει μια συγκεκριμένη προσφορά" .


Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις αδιακρισίες που συγκεντρώνονται από το «Tuttosport», υπάρχουν ενδείξεις για επικείμενη συνάντηση που θα περιλαμβάνει μια άλλη ατζέντα : με τη « Ατλέτικο Μαδρίτης , η Γιουβέντους θα καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι για τον Tiago Cardoso Mendes που είναι δανεικός από τη Γιούβε στην Ατλέτικο. Η Γιουβέντους θέλει να πουλήσει τον παίκτη για δύο λόγους : για να αποφευχθεί η απώλεια του με ελεύθερη μεταγραφή τον Ιανουάριο του επόμενου έτους και να μην αναγκαστεί να πληρώνει και τον μισθό του παίκτη το επόμενο έτος.

Πολλές είναι η διεργασίες και τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όλες αυτές τις μέρες, θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, υπομονή.

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

kratiste matri kai quagliarella na teleionoume. ante mas exete priksei ta oumpala me ton epithetiko pagkosmias klasis. 100 onomata diavasame kai oute ena den irthe mexri stigmis