JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Για να έρθουν, πρέπει και να φύγουν κάποιοι.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν θα υπάρχουν μόνο αγορές για τη Γιουβέντους αλλά και πωλήσεις. Ο Marotta θα είναι καλό ...να πουλήσει μερικούς παίκτες έτσι ώστε να μπει χρήμα στα ταμεία της ομάδας για να αγοράσει νέους.


Αυτές τις μέρες οι Marotta και Guild βάζουν σε αρκετούς παίκτες τιμοκατάλογο περιμένοντας κάποιες προσφορές για να διαπραγματευτούν.



Για το Momo Sissoko ενδιαφέρεται η Λυών, και ίσως να γίνει κάποια κίνηση ανταλλαγής με τον Bastos, η προσφορά που θα ικανοποίηση τη Γιουβέντους για το Momo είναι στα 7-8 - εκατομμύρια.

Ο κατάλογος επίσης έχει και το Φελίπε Μέλο, για τον Φελίπε περιμένουν προσφορές από την Άρσεναλ και τη Ρεάλ. Η τιμή του είναι 17 έως 18.000.000 διαπραγματεύσιμα.

Ο Motta θα χρησιμοποιηθεί μάλλον ως αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή που σκοπεύει να κάνει η Γιούβε, ενώ ο Grygera έχει προτάσεις από την Τουρκία και ειδικότερα από την Bursapor Spor, για το Martinez, υπάρχει πάντα η περίπτωση να μετακομίσει στη Φλωρεντία, ο Μιχαΐλοβιτς είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον πρώην παίκτη της Κατάνια .

Μεταξύ άλλων θεωρείτε σχεδόν βέβαιη η αποχώρηση των Amauri και Iaquinta που έχουν πολλές προσφορές από ομάδες στην Ιταλία, όπως και ο Lanzafame. Θα δούμε στο τέλος ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα έρθουν στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο, όλα είναι ανοιχτά ακόμα : το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί πολύ ρευστό για να λυθούν τα χέρια των ανθρώπων που ασχολούνται με τις μεταγραφές.

2 σχόλια:

Κωνσταντινος είπε...

O Μελο νομιζω πως θα επρεπε να μεινει,ειναι φνταστικος παικτης στα αμυντικα του καθηκοντα.
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο πως τον θελει η Ρεαλ,και οπως παντα θα μπουμε παλι μεσα(25 τον πηραμε 17-18 ζητανε,τι να κατι δεν παει καλα με ορισμενους κυριους στην ομαδα)

yotaras είπε...

OΧΙ ΤΟΝ ΜΕΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!