JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πίρλο: «Φέρτε το Rossi στην Γιουβέντους, Είναι ένας σπουδαίος παίκτης μακάρι να τον είχαμε στην ομάδα»

Ο μέσος της Γιουβέντους μιλάει για το συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα: «Θα ήταν υπέροχο να τον έχουμε στην ομάδα, θα πάει ψηλά τις τύχες του συλλόγου. Στη Γιουβέντους, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την επίτευξη των επιπέδων της Μίλαν, αλλά πρέπει να αγοράσουμε καλούς παίκτες. Θα κάνουμε μια μεγάλη χρονιά »


Ο άσος της Βιγιαρεάλ αποτελεί μεταγραφικό στόχο και των Μπαρτσελόνα και Ιντερ, με την ομάδα του να ζητάει περίπου 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει. Λεφτά που κατά τον Πίρλο, αξίζει να διαθέσει η Γιουβέντους.

«Θα ήταν υπέροχο να δω τον Ρόσι στη Γιούβε. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, το απέδειξε τις τελευταίες δύο σεζόν και μπορεί να βοηθήσει με πάρα πολλούς τρόπους στο παιχνίδι της ομάδας και όχι μόνο με το γκολ. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο φέτος και ελπίζω αυτός να είναι η Γιουβέντους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πίρλο, που στη συνέχεια ανέλυσε το πώς η Μεγάλη Κυρία θα μπορέσει να κοντράρει την πρωταθλήτρια Μίλαν.

«Θα πρέπει να αποκτηθούν φέτος παίκτες μεγάλης αξίας, να αποκτήσουμε σταθερότητα ως ομάδα και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχει τεθεί. Στο τέλος του καλοκαιριού θα έχουμε όλα όσα χρειάζονται για να πετύχουμε και θα δείτε ότι η Γιουβέντους θα έχει μια σπουδαία σεζόν».

.

Κατά την αποχώρηση του από την Μίλαν μετά από τόσα χρόνια : «Ήταν μια κρίσιμη απόφαση για μένα, είχα καταπληκτική σεζόν με τους" ροσονέρι ", κέρδισα ότι είχα να κερδίσω, αλλά ήθελα μια άλλη πρόκληση».

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

APO TO STOMA SOU KAI STOU THEOU TO AFTI PIRLO