JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Φιλικός αγώνας Juventus – Lecco 7-1: καλό τεστ για τους Elia και Krasic

Φιλικός αγώνας μεταξύ Juventus - Lecco. Οι άνδρες του Κόντε σήμερα το απόγευμα ήταν οι πρωταγωνιστές ενός φιλικού παιχνιδιού που έγινε στο Vinovo: Η Lecco ήταν ο αντίπαλος, μια ομάδα που παίζει στο πρωτάθλημα της Pro League, Β 'Κατηγορία. Οι 11 παίκτες που πήραν μέρος στο παιχνίδι με την Παλέρμο την Κυριακή το απόγευμα εργάστηκαν αργά το πρωί κάτω από τις εντολή του τεχνικού προσωπικού του Conte, με έμφαση στην τακτική, πριν δουν από τον πάγκο το φιλικό αγώνα εναντίον του Club από τη Λομβαρδία, μαζί με τον Πρόεδρο Andrea Agnelli , τον Διευθύνων Σύμβουλο και γενικό διευθυντή Giuseppe Marotta και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Πάβελ Νέντβεντ .


Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα έπαιξε με ένα 4-3-3 με τον Conte να έχει κάτω από τα δοκάρια τον Storari, τους Motta , Sorensen , Grosso και De Ceglie στην αμυντική γραμμή, Marrone,Pazienza και Giaccherini στη μεσαία γραμμή και η τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Del Piero, Quagliarella και Toni.
Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του ματς, άνοιξε το σκορ για τη Γιούβε μετά από σέντρα του Giaccherini και κεφαλιά του Toni. Στο 18 ' ο Giaccherini διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας μετά από ασίστ του Toni. Το 3-0 έρχεται στο τέλος μιας πολύ καλής ενέργειας του Quagliarella που πλασάρει τον τερματοφύλακα και ο επερχόμενος Marrone σε κενή εστία σκοράρει, το 4-0 γίνεται λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο και πάλι από τον Luca Toni.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν έξω οι Toni, Del Piero, Quagliarella και Pazienza, στις θέσεις τους τοποθετούνται αντίστοιχα οι Estigarribia , Elia, Krasic και Iaquinta . Πέρασαν μόνο 3 λεπτά και ο Marco Motta υπέγραψε το 5-0 με σουτ από δεξιά. Από τον Krasic, δημιουργήθηκε το 6-0, ο Σέρβος δίνει πολλά και έχει μεγάλη έμπνευσή, και σπέρνει τον πανικό στην περιοχή τον Λομβαρδών, μετά από διπλή ντρίμπλα δίνει τη μπάλα στον Iaquinta που το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να σπρώξει τη μπάλα στην αφύλακτη εστία και σκοράρει, το γκολ για τη Lecco, το πετυχαίνει ο Frasca. Το ματς τελειώνει με σκορ 7-1 χάρη στο γκολ του νεαρού Lanini (που πέρασε στη θέση του Giaccherini) το μισό γκολ ανήκει στον Elia που μετά από μια καλή κούρσα του από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο νεαρός Lanini με κεφαλιά έκλεισε το σκορ.

Αύριο θα συνεχιστούν οι προετοιμασίες για τη Γιουβέντους για τον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου κόντρα στη Λάτσιο στο Olimpico της Ρώμης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

makari na anastithei o serbos. kai na doume k ligo k ton elia. an kai h omada ta paei polu kala pisteuw oti tha eprepe na paizoun perisotero