JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Happy birthday Alex.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο γιόρτασε χθες τα 37 του χρόνια και η Γιουβέντους ετοίμασε video αφιερωμένο στον αρχηγό της με τις 37 σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του. Με οπαδούς και αυτόγραφα γιόρτασε ο Πιντουρίκιο. Με μια μέρα καθυστέρηση να ευχηθούμε και εμείς με τη σειρά μας εδώ από το juve-ntinos.blogspot.com χρόνια πολλά και καλά να τα εκατοστίσει ο μεγάλο αρχηγό μας και ευχόμαστε μέσα απ’ την καρδιά μας να τελειώσει την καριέρα του στη Γιούβε με το 30ο Πρωτάθλημα.


Η φετινή χρονιά όπως φαίνεται θα είναι η τελευταία του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» στην Γιουβέντους, και θέλει να την οδηγήσει σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο λείπει από το Τορίνο όσο τίποτα άλλο τα 5 τελευταία χρόνια…

Πολύς ντόρος έχει γίνει φέτος με τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο ζωντανός θρύλος της Γιουβέντους ανανέωσε για να μπει στο καινούριο γήπεδο με τους Μπιανκονέρι, ανακοινώθηκε σε άκυρο σημείο ότι στο τέλος της σεζόν φεύγει, ακούστηκε για την Μίλαν, το διέψευσε, ενώ έκανε σαφές ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάλα και μετά το καλοκαίρι. Σε μία πορεία 18 χρόνων, πολλές φορές έκανε γενέθλια μέσα στο γήπεδο και σε κάποιες από αυτές μάλιστα σκόραρε. Ο Capitano της Γιουβέντους κλείνει σήμερα (09/11) τα 37 του χρόνια και οι Μπιανκονέρι ανέβασαν στο επίσημο site τους video με τις 37 πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας του. Ο «Πιντουρίκιο» υπέγραψε αυτόγραφα έξω από το προπονητικό κέντρο στους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί για να του ευχηθούν...

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «μπιανκονέρι» για τα 37αγενέθλια του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: «9 Νοεμβρίου 1974. Στο Κονελιάνο, μια πόλη κοντά στο Τρεβίζο, γεννιέται ένα αγόρι που ήταν γραφτό να γίνει φαινόμενο: Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σήμερα (σ.σ. χθες) γίνεται 37 ετών. Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι σημαντικότερες στιγμές και γκολ του στη Γιουβέντους. Μία για κάθε κερί που θα σβήσει…».

Εδώ το link για το βίντεο : http://www.youtube.com/watch?v=wKuk0tgoP_4&feature=player_embedded

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την αξία του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, και ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, με αφορμή τα 37α γενέθλια του «Πιντουρίκιο».

Ο αρχηγός των «τζαλορόσι», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Είναι η μέρα που ο Ντελ Πιέρο σβήνει 37 κεράκια… Τι αντίπαλος ο Άλεξ! Τι παίκτης! Τι προσωπικότητα!».

«Είναι ένα πραγματικό σύμβολο, ένας πρωταθλητής που δίνει τρόπαια, αγαπάει την ομάδα και δίνει… πίκρες στους αντίπαλους τερματοφύλακες», πρόσθεσε ο Τότι.

«Άλεξ, όσο πιο πολύ μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Είσαι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και σε σέβομαι. Έχεις τις καλύτερες ευχές μου», κατέληξε ο αρχηγός της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: