JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Agnelli: "H Juventus τηρεί πάντα τους κανόνες, οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους"


Ο πρόεδρος της Γιουβέντους απάντησε σήμερα στον πρόεδρο της Coni για όσα είπε σχετικά με το farsiopolis και κυρίως για όσα είπε για την Γιουβέντους : «Από τον κύριο Petrucci και από το νέο υπουργό Αθλητισμού, Piero Gnudi, ζητώ να προχωρήσουν μπροστά και να ανοίξουν έναν πολιτικό πίνακα. Η Γιουβέντους τηρεί πάντα όλους τους κανόνες και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά λέω ότι οι κανόνες πρέπει να ισχύουν για όλους» είπε ο Πρόεδρος της Γιουβέντους, Andrea Agnelli, σε συνέντευξη Τύπου στο Vinovo.


Chiellini : «Θα ήμαστε πανέτοιμοι για τον αγώνα με το Παλέρμο».

Ο Giorgio Chiellini μίλησε στο Sky για τη συνέχεια του Campionato και το δύσκολο παιχνίδι που έχει να δώσει η Γιουβέντους εναντίον του Παλέρμο την Κυριακή, επίσης μιλάει για την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και ας έχει να παίξει αγώνα από τη νίκη επί της Ίντερ στις 29/10/2011, περίπου 20 μέρες :

«Αν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως αντιμετωπίσαμε το τελευταίο, με την ίδια αποφασιστικότητα που μας χαρακτηρίζει σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, θα βρούμε πολύ περισσότερες δυσκολίες». Έτσι, ο Giorgio Chiellini βλέπει τη συνέχεια εν όψει της ύπουλης πρόκλησης με Παλέρμο. Ο αμυντικός της Γιουβέντους δεν έχει εμπιστοσύνη στους Σικελούς. «Το Παλέρμο είναι μια ομάδα που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες, τα τελευταία χρόνια σχεδόν πάντα μας δυσκολεύουν και κάποιες φορές κερδίζουν εδώ στο Τορίνο, ωστόσο, είχε κάποια καλά παιχνίδια. Έτσι, θα θέλουν να συνεχίσουν και να κερδίσουν το παιχνίδι. Θα βρούμε τους πρώην, Balzaretti και Miccoli που κάνουν πολλά για να τα πάνε καλά εδώ».

O Giorgio Chiellini προβαίνει σε απολογισμό της κατάστασης μετά από το διάλειμμα : «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τόσους πολλούς παίκτες σε εθνικές ομάδες και, ως εκ τούτου, πιστεύω πως ήμαστε πάντα έτοιμοι. Παίξαμε όλοι από δύο παιχνίδια με τις εθνικές μας. Έτσι, είμαι πεπεισμένος ότι ο ρυθμός μας δεν θα επηρεαστεί από το παιχνίδι που χάσαμε. Ακόμα και οι φίλοι μου που ήταν εδώ στο Vinovo έχουν εργαστεί σκληρά, λειτούργησαν καλά και, ως εκ τούτου, θα έχουν ακόμα περισσότερη επιθυμία να επιστρέψουν και να παίξουν ένα ανταγωνιστικό αγώνα» .

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Για την ακριβεια ο Κιελινι εδω και καιρο μιλαει στην Rai,Sky,ZDF,BBC,CNN,ET-3,Diktuo Serron,MKD,Eurosport kai εντος ολιγων ημερων εχει συνεντευξη στο Dorcel TV!Aν επαιζε οσο μιλουσε ουτε γκολ δε θα χαμε φαει φετος!