JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Conte: «Σεβόμαστε όπως πάντα, αλλά δεν φοβόμαστε».


Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί απόψε με οδηγό, το σθένος και την αποφασιστικότητα. Αυτό έχει ζητήσει ο Antonio Conte από τους παίκτες όπως έκαναν και το βράδυ του Σαββάτου, και βγήκαν νικητές από τη μάχη κατά της Λάτσιο.

Ο Conte, μιλώντας από τη βάση στη Ρώμη όπου στρατοπέδευσε η Juve στην Borghesiana, δήλωσε : «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη Νάπολι ως παράδειγμα για όσα έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια. Περιμένω ένα σκληρό και έντονο ματς την Τρίτη. Ίσως το πιο δύσκολο από όσα έχουμε δώσει ως τώρα. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και αποδεικνύει ότι αν έχεις πλάνο, τότε θα φτάσεις στον στόχο σου. Ο Βάλτερ Ματζάρι και οι παίκτες του το έχουν αποδείξει αυτό τα τελευταία χρόνια. Πριν από έξι χρόνια ήταν στη Serie C. Μέσα από ένα σοβαρό έργο και μεγάλο ενθουσιασμό κατάφεραν να φτάσουν κοντά στο Scudetto πέρυσι. Φέτος είναι πολύ πιθανό ότι θα περάσουν στον επόμενο γύρο του Champions League. Ας μην ξεχνάμε ότι η Νάπολι προέρχεται από μια νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίοι κυριαρχούν στην Αγγλία ... όλα αυτά είναι ένα παράδειγμα της δουλείας που γίνεται στη Νάπολι και αποδεικνύει πώς ο χρόνος και υπομονή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Σεβόμαστε τη Νάπολι γιατί είναι μια ομάδα που άρχισε να χτίζεται πριν χρόνια και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει αλλά δεν την φοβόμαστε. Εμείς, από την πλευρά μας, αρχίσαμε μόλις πριν τέσσερις μήνες», ήταν τα λόγια με τα οποία ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Μεγάλης Κυρίας, που στη συνέχεια διατήρησε τους χαμηλούς τόνους παρά το γεγονός ότι η ομάδα πάει μια χαρά ως τώρα.


«Θα ήταν πολύ εύκολο να παρασυρθούμε και να θριαμβολογούμε μετά από όσα έχουμε κάνει ως τώρα. Ξέρουμε, άλλωστε, πόσο δύσκολο είναι και ψυχολογικά να επανέλθεις μετά από δύο σερί καταστροφικές σεζόν. Είμαστε προσεκτικοί, συγκεντρωμένοι αλλά δεν κρυβόμαστε. Ποτέ δεν κρύφτηκα στη ζωή μου και στη Γιουβέντους ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε. Έχω ξαναπεί ότι δε θα βγάλουμε συμπεράσματα αυτή τη στιγμή. Στο σχολείο παίρνουν τους βαθμούς κάθε έξι μήνες, οπότε κι εμείς θα περιμένουμε μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, αν και το πιο σημαντικό είναι το πού θα βρίσκεσαι στο τέλος της σεζόν».

Οι ερωτήσεις για το Scudetto, πάντως, συνεχίστηκαν προς τον Κόντε, με τον ίδιο όμως να στέκεται πιο πολύ στη Μίλαν, που το βράδυ της Κυριακής διέλυσε με 4-0 την Κιέβο.

«Όλοι ξέρουμε την Μίλαν. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν όπου βρέθηκε στο -7 από εμάς κατάφεραν από τότε να κάνουν έξι νίκες σε επτά παιχνίδια, χάνοντας βαθμούς μόνο στην ισοπαλία με τη Φιορεντίνα. Αυτό δείχνει πόσο δυνατοί είναι και τι ρυθμό μπορούν να πιάσουν. Ίσως ο ρυθμός της Μίλαν να είναι τέτοιος ώστε να μην μπορούμε να τον φτάσουμε οι υπόλοιποι. Εμείς πρέπει απλά να κοιτάμε τη δουλειά μας, να συνεχίσουμε για να χτίσουμε κάτι σημαντικό, βασιζόμενοι στα δικά μας όπλα και τις δικές μας θυσίες. Ακούω και διαβάζω ότι γίνονται συγκρίσεις αυτής της ομάδας με ομάδες της Γιουβέντους στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά απλά έχουμε κάτσει στο γραφείο και έχουμε το στυλό στα χέρια. Δεν έχουμε γράψει ακόμη κάτι σημαντικό...».

Τέλος, ο Κόντε αναφέρθηκε και στην απουσία του τιμωρημένου Κλαούντιο Μαρκίζιο, λέγοντας: «Ο Μαρκίζιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Είναι ένας μέσος που ξέρει πολύ καλά πώς να πατάει στην αντίπαλη περιοχή και να βοηθάει και επιθετικά. Αμύνεται και επιτίθεται ενώ έχει εξαιρετική τεχνική. Μπορώ να πω ότι δεν έχουμε άλλον με τα χαρακτηριστικά του οπότε θα δούμε πώς θα καλυφθεί η απουσία του. Έχουμε ακόμη μία προπόνηση μπροστά μας και αρκετές επιλογές. Ξέρουμε τι δύναμη μπορεί να δώσει στη Νάπολι η ατμόσφαιρα στο Σαν Πάολο. Εμείς, όμως, θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας, όπως και στη Ρώμη κόντρα στη Λάτσιο. Αν η Νάπολι παίξει καλύτερα και μας νικήσει, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα τους συγχαρούμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bale re antonio se kanan agwna ton elia k ton milos. ton elia ton exoume dei polu ligo k o milos an anebei tha anebasei to epipedo ths omadas kata polu