JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η κακοκαιρία ανέβαλε τον αγώνα Νάπολι-Γιουβέντους


Στις 12.30 στη Νομαρχία της Νάπολη, αποφασίστηκε να μην γίνει ο προγραμματισμένος αγώνας σήμερα το βράδυ στο San Paolo μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Η πρόβλεψη του καιρού λέει πως αναμένεται επιδείνωση του τις επόμενες ώρες. Για το λόγο αυτό ο Δήμος της Νάπολης, προτρέπει στον κόσμο να μη φύγει από το σπίτι.

Η κακοκαιρία έχει μετακινηθεί στην περιοχή της Καμπανίας, και κυρίως στη Νάπολη και την επαρχία της, όπου σήμερα το πρωί ο κόσμος ξύπνησε σε μια βίαιη καταιγίδα. Υπάρχει ένα νεκρό άντρα στο Pozzuoli, μια πόλη στην επαρχία της Νάπολη λόγω των πλημμύρων, και η Νομαρχία της Νάπολης αποφάσισε να αναβληθεί ο αγώνας της Serie A Napoli-Juventus.

ΝΑΠΟΛΗ - Μετά από τη σύνοδο κορυφής που έγινε στη Νομαρχία της Νάπολη στις 12.30 σήμερα το πρωί αποφασίστηκε να αναβληθεί ο αγώνας Νάπολι-Γιουβέντους, που είχε προγραμματιστεί για απόψε στο γήπεδο San Paolo, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Αυτό ανακοινώθηκε από την πόλη της Νάπολης. Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα καθορίστηκε κυρίως από τον σκοπό της προστασίας και της ασφάλειας των οπαδών που θα πήγαιναν στο γήπεδο. Σύμφωνα με τα όσα έχει μάθει η Νομαρχία, στο San Paolo το γήπεδο είναι πλημμυρισμένο. Στη συνέχεια, υπάρχει και η κατάσταση της κυκλοφορίας που έχει πολλά προβλήματα: πλημμύρισαν δρόμοι, ακόμα και στην περιοχή του γηπέδου. . Εξ ου και η απόφαση, που πάρθηκε ομόφωνα, για την αναβολή του αγώνα

ΑΣΦΑΛΕΙΑ - Είναι κρίσιμη η κατάσταση ανάμεσα στη Νάπολη και την επαρχία όπου έχουν καταγραφή πολλές πλημμύρες και πλημμύρες των χειμάρρων: όπως επιβεβαιώθηκε από την πυροσβεστική, που έχει κλιθεί σε πολλές περιπτώσεις, όταν άνθρωποι βρίσκονται σε δύσκολη θέση στα αυτοκίνητά τους σε διάφορους τομείς της επαρχίας. Ανησυχεί ιδιαίτερα για τις πλημμύρες των ρεμάτων που έχουν εκδηλωθεί σε Σαβιάνο, Nola και Volla τον αριθμό των περιπτώσεων όπου αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο αυτοκίνητο και σε υπόγειες διάβασης, όπου υπήρξαν πλημμύρες, όπως στην Casoria.

Επιδείνωση τις επόμενες ώρες - Η έκθεση σχετικά με την πρόγνωση του καιρού ήρθε από την Υπηρεσία Πολιτικής Άμυνας και αναφέρετε σε επιδείνωση τις επόμενες ώρες. Για το λόγο αυτό ο Δήμος της Νάπολης, προσκαλεί τους πολίτες να μην βγουν από το σπίτι τους, είτε με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει λόγος που είναι απολύτως απαραίτητη η μετακίνηση τους. . Το Δημοτικό Συμβούλιο της Νάπολη έχει ετοιμάσει μονάδες κρίσης και παρακολουθεί συνεχώς την κατάσταση, και από χθες έχουν ήδη ενεργοποιηθεί όλα τα συστήματα και έχουν παρθεί όλα τα αναγκαία μέτρα.

Εν τω μεταξύ, οι παίκτες της Γιουβέντους παρακολουθούν με δέος την κατάσταση, από το ξενοδοχείο που έχουν καταλύσει σε ένα λόφο στη Νάπολη. Η καταιγίδα ήταν πολύ βίαιη το πρωί, αλλά οι παίκτες ήταν περισσότερο ανήσυχοι για την πλημμύρα του Πάδου, η οποία θα πρέπει να φτάσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και στο Τορίνο. Ειδικότερα, οι Κιελίνι και Matri στο Twitter έχουν ξεκινήσει τις προτροπές και τις συμβουλές για τα θέματα αυτά σε πολλούς οπαδούς της Γιουβέντους για την κατάσταση που βιώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: