JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Παρελθόν από την Γιουβέντους ο Αμάουρι.


Ο Αμάουρι βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την αποχώρηση του από την Γιουβέντους και δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του, ο επιθετικός της Γιουβέντους βρήκε ομάδα. για να συνεχίσει την καριέρα του από τον Ιανουάριο, αλλά ο Ερνέστο Μπρονζέτι δεν την κατονόμασε.

Ο 31χρονος στράικερ επιδιώκει την αποχώρηση του από την «Κυρία» αρκετούς μήνες. Μάλιστα, πολλές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Αμάουρι.

Πλέον ο Μπρονζέτι δηλώνει ότι η Γιουβέντους ανήκει στο παρελθόν, αφού επήλθε συμφωνία της ιταλικής ομάδας με κάποιον άλλον σύλλογο. Εκκρεμεί η υπογραφή του συμβολαίου από τον Αμάουρι, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να αποκαλυφθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του ποδοσφαιριστή.

Άλλωστε, ο 31χρονος πρώην παίκτης της Παλέρμο είναι στο «ψυγείο» τους τελευταίους μήνες, αφού δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει μεταγραφή το καλοκαίρι. Πλέον έχει ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις από τον ατζέντη του και τονίζει ότι μετράει τα δευτερόλεπτα και τις μέρες μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου:

«Μετράω τα δευτερόλεπτα και τις μέρες, για να φύγω από την Γιουβέντους. Σαράντα μέρες περίπου μένουν για την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Θα φύγω σίγουρα τον Ιανουάριο, αφού υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για μένα. Έχω ενημερωθεί για τις φημολογίες, αλλά δεν μπορώ να σχολιάσω αυτή την στιγμή».