JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Τρεζεγκέ : «Η Γιουβέντους είναι ικανή για να πάρει το πρωτάθλημα».


O Νταβίντ Τρεζεγκέ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Γιουβέντους και τους πάικτες της : μια μεγάλη ιστορία αγάπης. Παρά το γεγονός ότι η έκθεση έχει επισήμως διακοπεί πριν από δύο χρόνια, Γαλλο-Αργεντινός επιθετικός σταματά μετά τα χρώματα Γιουβέντους, όπως επιβεβαίωσε σήμερα σε συνέντευξή του στην «La Gazzetta dello Sport»: «Εάν βλέπω τους αγώνες της Γιουβέντους στην τηλεόραση; Φυσικά τους βλέπω και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή για να πάρει το πρωτάθλημα» - είπε ο David αρχικά – «Η Μίλαν επίσης τώρα έχει ανέβει, αλλά η Inter είναι σε μπελάδες, ενώ η Νάπολι δεν πιστεύω να μπορέσει να κάνει το άλμα. Η Inter απέτυχε να αντικαταστήσει επαρκώς τον Μουρίνιο θα πρέπει να βρει ένα προπονητή με εμπειρία και με καλή νοοτροπία. Ο Conte στη Γιουβέντους, ωστόσο, είναι διαφορετική περίπτωση : ο ίδιος αντιλαμβάνεται σε πιο περιβάλλον βρίσκεται, έχει κερδίσει τα πάντα με μια εξαιρετική ομάδα και ξέρει πολύ καλά ότι η δεύτερη θέση για τη Juve θεωρείται ως ήττα».

Η Γιουβέντους προέρχεται από δύο καταστρεπτικές σεζόν, και οι οπαδοί τώρα θέλουν αποτελέσματα αμέσως : «Η αίσθηση μου είναι ότι η εταιρεία έχει διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, η ομάδα είναι πολύ πιο ισορροπημένη και βρέθηκαν τρεις τέσσερις βασικοί παράγοντες : οι Vucinic, Matri και Marchisio είναι πολύ ανεβασμένοι, αλλά τι διαφορά φέτος την κάνει ο Pirlo. Και είναι ακριβώς ο παίκτης που έλειπε από τη Juve τόσα χρόνια όχι μόνο από τεχνικής άποψης. Και αυτός έχει κερδίσει τα πάντα και ξέρει τι χρειάζεται για να το κάνει ξανά» , επισημαίνει ο Τρεζεγκέ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, γίνεται πολύς λόγος για τον Alessandro Matri που μερικοί τον βλέπουν ως το διάδοχος του Τρεζεγκέ, ο David τι σκέφτεται; «Ο Matri διάδοχος μου; Τον συνάντησα όταν έπαιζε στο Ρίμινι και μου είχε ήδη κάνει εντύπωση από τότε. Από τότε, λοιπόν, έχει μεγαλώσει πολύ. Δεν ξέρω αν είναι ο διάδοχος μου, γιατί πρέπει ο καθένας να κάνει το δρόμο του, αλλά νομίζω ότι η Γιουβέντους έχει βρει έναν πολύ καλό επιθετικό».

Πως σου φάνηκε που ο πρόεδρος είπε ότι ο Del Piero , τελειώνει στο τέλος της σεζόν από τη Juve; «Έχω πει. Πρώτα θα πρέπει να δούμε αν τα λόγια του Agnelli έχουν μεταφερθεί με ακρίβεια, αλλά ο Del Piero αξίζει πάντα μεγάλο σεβασμό. Αυτός, με την ασπρόμαυρη φανέλα, έχει κερδίσει τα πάντα μαζί με όλη την ομάδα : μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε, όπως αντιμετωπίζουμε άλλους; Ωστόσο, γνωρίζοντας και τους δύο Alex και Andrea, είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε ήδη αποσαφηνίσει την κατάσταση».

Θα έλεγες στον Alex να έρθει να παίξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα; «Ξέρω ότι αγαπάει πολύ την Αμερική, αλλά και ότι είναι πρόθυμος να έρθει στο Ντουμπάι με την οικογένειά του για τα Χριστούγεννα. Δεν το αποκλείω, ωστόσο, νομίζω ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ακόμη, θέλουν να του προσφέρουν συμβόλαιο ....».

Ο Trezegol, μιλά και για το μέλλον του και κάνει μια υπόσχεση : «Θέλω να παίξω ακόμη ένα ή δύο χρόνια, μετά θα δούμε. Είμαι βέβαιος ότι θα μείνω στο ποδόσφαιρο, γιατί αυτός είναι ο κόσμος μου». Coach; «Γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Τώρα είμαι πολύ απασχολημένος, αλλά όσο το δυνατόν συντομότερα θέλω να επιστρέψω στο Τορίνο για να συναντήσω τους παλιούς μου φίλους, να χαιρετίσω τους οπαδούς της Juve, δεν μπόρεσα να κάνω όταν έφυγα, αλλά πάνω απ 'όλα για να γιορτάσουμε μια νίκη στο νέο γήπεδο μας. Επειδή είμαι πάντα οπαδός της Γιουβέντους».


Δεν υπάρχουν σχόλια: