JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Moggi: "Ίντερ - Γιουβέντους εξαρτάται από τον διαιτητή. Ranieri αγνώριστος. Χωρίς άλλη Calciopoli η Inter έχει τελειώσει "


«Πριν από τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ της Ίντερ με τη Γιουβέντους ήθελαν να επηρεαστεί έντονα από τις καταγγελίες που στο σύνολό τους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας προσπάθησαν να βάλουν τον διαιτητή κάτω από την ένταση που προκαλεί σύγχυση και είπαν πράγματα που είναι ακριβώς όπως αυτά που προκάλεσαν το ψευτοσκάνδαλο Calciopoli».

Ο Luciano Moggi , κατά τη διάρκεια της μετάδοσης με τον Pippo Franco «Χθες, Moggi και αύριο, συν-παραγωγή της τηλεόρασης Gold, Telecolor, Δίκτυο 7, η Ιταλία, και Telespaziotv κάθε Κυριακή. Ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους , τόνισε στη συνέχεια, τις ομοιότητες του τι συνέβη το Σάββατο το βράδυ, με αυτό που συνέβη όταν ήταν ακόμα στη Μεγάλη Κυρία :

«Ο Rizzoli αρνήθηκε καθαρό πέναλτι για τη Γιουβέντους σε ανατροπή του Marchisio από τον Castellazzi και τον συγχώρεσε ο διαιτητής ακριβώς όπως και τον Toldo το 2004 ο Rodomonti λόγω της κλάψας και της πίεσης της Inter, όπως αποδεικνύεται από τις νέας υποκλοπές που ήρθαν στο φως από τους βοηθούς μου. Η μόνη αλήθεια είναι ότι η Inter όταν χάνει βλέπει αόρατους εχθρούς. Η Γιουβέντους ήταν καλή στο να μην αναπαράγει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αποφεύγοντας να ανεβάσει τους τόνους ακόμα περισσότερο με κίνδυνο διαταραχών στο γήπεδο. Μια ομάδα η Γιουβέντους που με επικεφαλής τον Κόντε αντιμετωπίζει έξοχα την κούρσα στην αρχή του πρωταθλήματος. Έπαιξε κερδίζοντας τη νίκη που χωρίς τα σοβαρά σφάλματα του Rizzoli σίγουρα θα ήταν πιο μεγάλη σε έκταση. Αλλά πιστεύω πως η Juve στο μέλλον θα είναι πιο κυνικοί μπροστά και θα τελειώνει τις φάσεις, αλλά αν καταφέρει πάντα να παίζει με αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα μπορεί να ονειρεύεται πως θα πάρει το πρωτάθλημα από τη Μίλαν».

Ο Ranieri δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας του; «Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής από τη Ρώμη, όταν πήγε στην Ίντερ είναι αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο και επιδεικνύει τεράστια έλλειψη συνοχής, καθώς και όταν ο προπονητής της Γιουβέντους πριν από τη Ρώμη τότε δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί και Ίντερ έλλειψη του στυλ».

Ο Moratti είναι θυμωμένος και υπό αμφισβήτηση; «Ας αρχίσει να συνηθίζει, χωρίς άλλη Calciopoli η ομάδα του τώρα είναι στο τέλος του κύκλου. Ο Moratti ήθελε προσοχή από τους διαιτητές για την Ίντερ, καλύτερα ήθελε "προστασία" υπέρ της Ίντερ, και αυτό είναι ό, τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, όπως ακριβώς έγινε και το Νοέμβριο 2004, όπου δήλωσε στο διαιτητή να σκεφτούμε περισσότερο ποιος ήταν πίσω και πίσω ήταν η Ίντερ, όπως και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: