JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πέπε: "Απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο".


Ο Simone Pepe ο σκόρερ που χάρισε τη νίκη στην Γιούβε μέσα στο Ολίμπικο κατά της Λάτσιο που μέχρι χθες ήταν συγκάτοικος της Γιούβε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μίλησε μετά τον αγώνα. Και ο εξτρέμ επέλεξε να προβληματιστούν σχετικά με τη νέα εμφάνιση της Γιουβέντους μετά το σφύριγμα της λήξης:

«Είναι μια διαφορετική χρονιά, ήμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά και το ποδοσφαίρου που παίζουμε είναι πολύ ωραίο και αποτελεσματικό. Είναι μια άλλη Γιουβέντους. Τώρα είμαστε καλά και απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο γήπεδο και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Είμαστε μια καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και επιτρέπει σε όλους μας να αφήνουν το σημάδι τους, γιατί πάντα παίζουμε με πάσες από πίσω και ποτέ δεν δίνουμε την μπάλα μακριά».

Ο Pepe, αναφέρθηκε και στον Αντρέα Πίρλο ο οποίος έσφιξε τα δόντια και έπαιξε στο ματς και μάλιστα ήταν πολύ καλός όπως πάντα :
«Το πρωί πριν τον αγώνα υποβλήθηκε σε ένα τεστ φυσικής κατάστασης», εξήγησε ο Πέπε​​. «Έλαβε τότε το ok πριν από το παιχνίδι και ευτυχώς έπαιξε, επειδή είναι θεμελιώδους σημασίας παίκτης για εμάς. Είναι ένας πραγματικός αρχιτέκτονας μέσα στο γήπεδο».

Παρά έρχεται μέσα από μια άλλη δοκιμασία αλώβητη, ο εξτρέμ αρνείται να μιλήσει για τις προοπτικές Scudetto της ομάδας:
«Όταν κοιτάξαμε πέρα από το επόμενο παιχνίδι που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, πέσαμε. Γι 'αυτό και θα σκεφτούμε το παιχνίδι με την Νάπολι το οποίο θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Πέρυσι εκεί μέσα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και τώρα θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: